torsdag 3. juli 2008

Galskap satt i system...=)

Jeg skrev vel i forrige innlegg at jeg ikke trodde jeg hekla no særlig for tida, men jeg ser jo så absolutt at jeg har tatt feil... Dagen for salg av pannebånd nærmer seg, og jeg driver med siste finpuss. For artig tok jeg bilde av alle sammen samla, og de teller 26 stk...!
Synes det ble skikkelig stilig når jeg la de opp sånn!


De neste to her er de nyeste. Nå har jeg brukt såpass mye garn igjen at det faktisk er gøy å veie lageret. Det går ganske så fort!


Og når man har vært så flink å slanka lageret, ja da kan man unne seg noe nytt...=)
Dette garnet skal bli til Boleroen i boka Feminin strikk av Lene Holm Samsøe.
Jeg er ganske tynn, så jeg strikker min egen størrelse XS. Litt plundrete av og til... Her er bakstykket ferdig og nå driver jeg å vrir hodet for å få til de her forstykkene med alle sine økninger og fellinger på hver sin side som bare blir surr. Var ikke no tv-strikk med andre ord.Til slutt et lite nærbilde av mønsteret da. Den blir skikkelig fin!

Nå er det snart helg igjen og da begynner jeg ferien min. Har jo hatt fri noen uker allerede, men skulle jo gjerne vært på jobb i stedet for å være syk!
Ønker dere som er innom en fin kveld!

2 kommentarer:

malla-b sa...

Kjempefine pannebånd, litt av ein produksjon du har hatt! Boleroen ser fin ut har planer å prøve på den sjølv og.

frøken ij sa...

litt av en kolleksjon :) hvordan gjør du det forresten når du hekler pannebåndene rundt og rundt? er det prøve-og-feile-metoden i forhold til antall masker som gjelder?

ha en strålende helg! :)