mandag 7. juli 2008

Bolero!

Det har vært litt dårlig vær noen dager nå, og da blir det fart i strikkinga! Var på Vinterbrosenteret på onsdag, og der er det jo som kjent en garnbutikk =) Garnet jeg endte opp med viste jeg fram i forrige innlegg. Nå er boleroen imidlertid ferdig, og jeg er riktig så fornøyd!
Mønsteret er fra boka Feminin strikk av Lene Holm Samsøe.
Her er bilde av herligheten, med innhold =)
Båndet jeg har brukt er litt midlertidig. Det var så dårlig utvalg på Stoff&Stil idag at jeg tror jeg skal ta meg en tur til litt seinere. Måtte bare ha et så jeg var sikker på at den blir ferdig til jeg skal på ferie!

Jeg har jo også selvsagt begynt på nytt strikketøy. Mønsteret er fra samme bok, men foreløpig er det bare maaange masker og lite å vise fram. Det er strikket i Svale fra Dalegarn hvertfall.

5 kommentarer:

Hønehuset sa...

Så fin! Den var jo så lekker på deg også. Denne burde du være fornøyd med.

malla-b sa...

Denne var kjempefin. Eg har den boka og men har ikkje strikka noko enno.

Ingrid... sa...

Miriam! Tenkte at siden du har vært syk, så har du sikkert ikke blogget på en stund. Men SÅ feil kan man ta! Vakrevakre boleroen (pluss innhold), og alt annet du lager. Du er SÅ flink. Og den siste som får hilsen føe jeg legger meg. Nattinatt og god tur!

Ruth sa...

Så fin den boleroen vart! :-)

frøken ij sa...

så flott den ble. har lyst til å strikke den en gang jeg osgå. ha en fin sommer vider, jeg for min del stikker til kypros i morgen :D