fredag 22. august 2008

Dilla på skjerf???

Det blir en del håndarbeid om dagene, og spesielt har det blitt skjerf! Hele tre stykker i dette innlegget! Det første er enda et Noe Noa skjerf som er hekla i økologisk bomull. Navn på garnet har jeg ikke, det var ikke med en lapp en gang på hespene. Fin farge har det hvertfall! Jeg har fortsatt en del igjen av garnet, og det tror jeg blir en babylue.


De to neste skjerfene er basert på oppskriften på bokmerkene jeg viste fram for en stund siden. De er hekla med en tråd Plumet og en tråd Safir. Det gikk med ca 100 gram safir og kanskje 20 gram Plumet. Disse var veldig raske å lage, og det blir nok flere etterhvert. Jeg har hvertfall garn til et hvitt et også!


I det siste har jeg også strikka en del luer. Dette er Hermione Hat, mønsteret fant jeg på Ravelry. Strikka i Rubin fra Sparkjøp. Det gikk med litt over ett nøste på denne. Den ble litt liten til meg, så den går nok i kategorien barnelue. Jeg har også en viss plan for hvem som skal få den tror jeg!


Genseren min begynner å nærme seg ferdig! Jeg har halvannen arm igjen bare! Og utfra navnet på den har den mange knapper, hele 12 stk, og de har jeg vært flink å festa så fort jeg var ferdig med bolen!

Ellers tusler jeg hjemme da. Idag har jeg begynt med en god vane håper jeg. Hver dag skal jeg gå en ca 5 minutter lang tur i rolig tempo. Og det var faktisk mer enn nok. Da jeg kom opp bakken til huset her var jeg faktisk andpusten. Huff og huff! Men, jeg er litt stolt av at jeg greide det!
Jeg skal til en spesialist i september, som har mye kunnskap om indremedisin og ME, så vi får håpe han finner ut av hva som skjer med meg! Jeg kan hvertfall ikke fortsette med dette, det går ikke!

Nå lurer jeg rett og slett på å sette meg på verandaen og nyte den sola som er ute nå!
Ha en god helg alle som er innom!

2 kommentarer:

Beyla sa...

Oi wow!! Her har det jammen gått for seg! :D Deilig å få fingrene igang igjen, hva? Håper spesialistene finner ut gode løsninger for deg så du kan få aktivitene dine tilbake!
Skjerfene er nydelige, så flink du er!! tingene du lager ser alltid så proffe-lekre ut!
Jeg har brukt pinne 5 og forskjellige garn - paton sws, viking toppgarn, Mirasol Miski, alle sammen flotte garn til pinne nr 5! men hvis du er på skjerferen, så kanskje jeg kan friste med love scarflette? Kan maile deg oppskrifta, det er supersøtt! (men jeg har så masse andre ting jeg MÅ lage først at det har kommet laangt bak i køen for meg)

strikkedilla sa...

Så vakre skjerf. Tror jeg må prøve meg på et slikt jeg og. Du lager masse fint. Håper formen blir bedre. Kjenner til det med å gå i lang tid uten svar på ting. Ikke moro. God bedring.