søndag 24. august 2008

Perler på en snor!

Jeg fikk det for meg at jeg skulle lage et smykke eller to idag. Det ble ett smykke pluss skikkelig rydding i alt perlestyret mitt. For de som er på Hobbyforum har jeg lagt ut en hel haug for salg der idag.

Men, smykket jeg laget var det jeg skulle prate om nå! For en tid siden kjøpte jeg masse treperler på Biltema, og i tillegg hadde jeg de store brune perlene fra før. Ble ganske fornøyd med resultatet, selv om det er helt enkelt.

Også må jeg jo så klart ha litt macrobilder også da. Her ser man de brune perlene som faktisk er treperler surra inn i ei lærsnor. Kjøpt på Panduro for en god stund siden.


Også har jeg gått en tur rundt huset idag, og man kan se at høsten kommer nå. Det begynner å bli veldig lite blomster å ta bilde av, men se hva som har dukka opp på plenen? Jo en sopp! Bildet ble overraskende bra, i det forstand at blitzen kom å overraska meg. Jeg er egentlig ikke så stor fan av blitz, men på dette bildet ble det jo veldig bra!Genseren min er nå så godt som ferdig, mangler bare noen knapper jeg fant ut at jeg skulle ha til pynt, så jeg venter med å vise bilde av den til i mårra.

AnnetteK hadde et innlegg i bloggen sin om hvilke prosjekter hun hadde på gang. Det er med litt blanda følelser jeg gjør dette, men jeg tror det kan være greit å få en liten reality check her asså =) I hvertfall, her er min liste...:

1. Framed Flower lappeteppe - dette er et langtidsprosjekt til meg selv som jeg har valgt å ikke stresse så mye med egentlig.
2. Lappeteppe i restegarn - lager dette for en nabo, og det er faktisk ikke så altfor masse igjen på det, så jeg blir nok fint ferdig før jul!
3. Buttony Sweater - her mangler jeg bare noen knapper, så den er jo så godt som ferdig!
4. Lue med fletter - halvveis her ca, det blir nok ikke flere av den, var litt kjedelig å strikke den sånn som jeg gjør det... hehe
5. Evangeline pulsvarmere - begynte i går og holder på med nr 2, så de er ganske raske da!
6. Bestilling - denne vil jeg ikke utdype så mye mer da det kan være fare for å avsløre hva det er for mottakeren =)
7. Noe Noa #3 - halvveis her også, dette er et sånn innimellomprosjekt så jeg har noe å gjøre når jeg er litt lei av de andre...
8. Babyjakke - denne blir så fin! er snart ferdig med bakstykket!
9. Flower Basket Sjal - dette rekkes nok snart opp igjen! likte ikke det mønsteret jeg...
10. Påskehare - har strikka alle delene, men lider av litt monteringsvegring på den der...
11. Leggvarmere - har bare en halv igjen, men den ligger uten pinner fordi jeg fant et mer spennende prosjekt å bruke pinnene på..

Lista er jo ikke sååå lang da. Mye er jo ikke så langt fra ferdig, så jeg stresser ikke kjenner jeg! hehe

1 kommentar:

AnnetteK sa...

Hehe, er godt å få litt oversikt innimellom ;)
Og jeg kjente jeg ble mer motivert til å få ferdig ting etter at jeg hadde blogget de :)