mandag 25. august 2008

Genseren min er ferdig!!!


Da var genseren endelig ferdig, og jeg er veldig fornøyd!!! Tror dette blir en favoritt utover høsten og vinteren asså! Mønsteret er Buttony Sweater. Enkel og grei forklaring på hvordan man går fram, men ellers blir det mye måling og telling så man får den til å passe seg selv. Jeg synes egentlig det er helt genialt siden jeg er såpass liten og tynn at mye gjerne blir for stort i minste størrelse... Luksusproblem sier noen, jeg er ikke enig! Men i hvertfall, genseren er strikka i Topp't'tå og det gikk med litt overe 11 nøster. Knappene er fra stoff og stil. Knappene på ermet stod ikke i oppskrifta, men jeg tenkte det ville bli fint med litt pynt der å siden den ellers er veldig enkel.
Først et bilde med innhold så genseren virkelig får komme til sin rett:
Og et flatt et da. Den er mørk sånn sjokoladebrun, er bare kameraet mitt som ikke helt vil gjengi fargen riktig.
Og til slutt et bilde av knappene. De er laget av kokosskall og er kjempekule synes jeg! Elsker de knappene og bruker de på alt de kan passe på.

Ellers har jeg rekt opp FBS'en min og begynt på et hekla sjal i stedet. Var på en surferunde i dag tidlig, og hos Fidus fant jeg et jeg likte veldig godt! Eva's shawl heter det, og jeg er vel ca halvveis. Enkelt mønster som går ganske så fort egentlig, hvertfall fram til nå som omgangene begynner å bli såpass lange. Garnet er evilla i blå, muldvarp og brunsvarte sjatteringer. Blir riktig så fint! Jeg slanker lageret mitt som aldri før om dagen, særlig med genseren som spiste opp nesten 600 gram!

11 kommentarer:

Beyla sa...

oi WOW!!!! så utrlig flott den ble!! grattis med ny genser OG mindre stash!!

Torunn sa...

WOW!!! Nydeleg gensar!!! Måtte lagre denne i favoritter. Kanskje eg strikker den sjølv og?!? :)

Frk.Badegakk sa...

Åhå!!! Den ble kjempefin!!!! Flinke flinke dama!!!!=D Jeg vil ooooog ha! Har sikla på denne gensern før, har bare inbilt meg at jeg vil se skeiv ut i den...=P

frøken ij sa...

den gensern ble skikkelig fin! :D elegant i all sin enkelhet. og det gjorde seg med knapper på ermene. som de fra bergen sier: slit`an! :)

Beate sa...

Den genseren var skikkelig fin!!
Du hadde mye flott her inne, masse vakre bilder!

si-do sa...

Skikkelig flott genser :)

totliii sa...

fiiin! flink du er!

Ruth sa...

Genseren din vart kjempefin!! :-)

Ruth sa...

Lekker genser. Og knappene er virkelig flotte. Du har en koselig blogg også. Takk for titten.

Skogstrollet sa...

Lekker genser!!

AnnetteK sa...

Veldig flott!!
Lekker farge du har valgt deg også :)