tirsdag 26. august 2008

Sjal og garn!

For noen dager siden begynte jeg på Eva's shawl, og nå er det ferdig. Har vært ferdig noen dager, men først ville ikke bloggen min legge inn bilder, så forsvant lysten på å blogge. Men nå virker alt som det skal, så da kan jeg vise det fram. Jeg har blokka det etter at jeg tok bilde, så nå er det så stort at det når litt nedpå låret på meg. Nå er ikke jeg så høy at det gjør noe da, men det er uansett godt med store sjal! Det er hekla i Evilla på nål 5, og det gikk med rundt 200 gram tenker jeg.
På tirsdag dumpa det garn ned i postkassa også, ikke noe er bedre enn det! Garnet er bestilt på 123knit. Rask levering og god service. Skal nok bestille mer der etterhvert! Her er garnet jeg bestilte, og en del av det hvite er på vei til å bli en babykjole.
Ble også ferdig med Evangeline pulsvarmerne for et par dager siden. Bildet ble ikke helt bra ser jeg, får ikke fram mønsteret skikkelig. Holder på å strikke ei lue i samme mønsteret, så får passe på å ta et skikkelig bilde av den så dere får sett mønsteret.

Jeg har som vanlig mange prosjekter på gang, men de går ikke like fort framover om dagen. Er veldig sliten og mye svimmel, så de blir mest avslapning om dagene. Er bare noen dager til jeg skal til en spesialist for å finne ut litt mer, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke akkurat gleder meg til det! Men, det må vel til for å bli frisk da... Jeg krysser fingrene for at det egentlig er en liten filleting det vil være lett å fikse! Må være litt optimist...!

2 kommentarer:

mono sa...

Duverden, så lekkert det sjalet ble!! Og flotte farger! =)

Hvor finner man oppskriften?

Hilsen mono

http://monamono.blogspot.com/

malla-b sa...

Ser at det er lenge siden eg har vore inne å titta. Synest du har hatt ein kjempe produksjon i sommar. Gensaren din blei kjempefin.