torsdag 14. august 2008

Noe er jeg da ferdig med!

De siste dagene har jeg begynt på et uvisst antall prosjekter, men noen av de er jo faktisk også ferdig! Babyteppet mangla bare den brune kanten, og det garnet hadde jeg ikke før idag. Pulsvarmerne er laga av noen rester med sort Rubin fra Sparkjøp. Teppet er tiltenkt noen, men siden mamman til den kommende jenta ikke aner at det er til henne, så kan jeg legge ut bilde her.
Teppet måler ca 55x80 cm og er hekla på nål 3 med Cotton fra Stoff&Stil. Det gikk vel med ca 250 gram hvis jeg ikke husker heeelt feil. Teppet ligger nå til blokking på ei gjesteseng.
Og her er bilde av pulsvarmerne. Det spørs om ikke jeg skal strikke ei lue i samme farge så det matcher. Det er bare det at den lua egentlig var bittelitt kjedelig å strikke. Vi får se!

Ellers strikker jeg videre på genseren min da. Den er en smule kjedelig den å egentlig, det er jo bare glattstrikk nedover. Men siden jeg tror den blir veldig fin har jeg ikke tenkt å gi opp enda! Jeg skal komme med et bilde etterhvert, kan hende det ikke kommer før den er ferdig da. Kjøpte knapper til den idag, bare 12 stk som skal sys i =)

Teppet jeg monterer for en nabo er også på god vei, det kommer seg da! Jeg har med andre ord nok å gjøre om dagene. Det hadde vært fint om man hadde fått lønn for sånt når man går sykemeldt. Men men, det kommer vel en inntekt igjen også!

6 kommentarer:

si-do sa...

Det var virkelig et nydelig babyteppe. heldige mottaker. :)

Ingrid... sa...

Å Miriam, tusen takk for pris:D

Og fantastisk søtt teppe du har laget. Og flotte pulsvarmere! Føler meg helt tafatt, jeg som ikke har laget noe på lenge. Håper på ny inspirasjon nå som høsten har kommet. Den kan jeg jo forresten hente her. Inspirasjonen altså;)

Vi sees snart! Klem:)

Beyla sa...

Teppet var jo til å spise opp!! Misunnelig på tålmodigheta di ;) Det så så.. tidkrevende ut! Instand gratification vetttuuuu... det er meg.. ;)

Ruth sa...

Så søtt eit babyteppe du har laga! :-)

Frk.Badegakk sa...

Godt å se at du har fått gjort litt selv om du ikke er helt i form. Også så flotte ting! Jeg vet av erfaring at de heklateppene er veldig takknemlige å hekle for de blir jo bare sååååå lekre! Lagde et til ei lita jente i fjor, samme mønster tror jeg men i litt utradisjonelle jente farger...=P Ble veldig bra! Og det ble jamsen meg ditt også! Jeg kjenner at det klør litt masse i fingrene etter å lage sånne pulsvanter og sånn lue nå... tror jeg må legge de prosjektene til i køen min på ravlery så jeg er sikker på å ikke glemme det i ønskeprosjekt mylderet mitt!!!! *gjøre med en gang*

illu-mina sa...

Jeg tror jammen dette er de pulsvarmerene jeg kjøpte i drammen i dag!
Du hadde mange helt nydelige ting der.