søndag 21. september 2008

Høsten har kommet!

Da er det noe å vise fram her igjen. Julegaver kan jeg ikke vise fram enda, men noe annet lager jeg jo! Dette skjerfet er laget etter at jeg var innom bloggen til Beyla. Mønsteret er enkelt og er fin tv-strikking! Har et til på pinnene!


Dette er strikka i Fritidsgarn på pinne 5,5. Det gikk med tre nøster, og er blokka etterpå! Ble veldig luftig og godt!
Planen er å strikke en matchende lue etterhvert!

Jeg har også fått et par bestillinger i det siste, og nå er de klare for avlevering! Sokkene er strikka i dobbel tråd Silja på pinne 4,5, så det var raske saker! Det gikk med ca 3,5 nøster. Mønsteret er eget, komponert underveis!

Pannebåndet er som så mange jeg har laga før. Hekla i dobbel tråd Cotton fra Stoff&Stil på heklenål 4.

Så var det tid for litt bilder fra hagen igjen. I helga har det vært strålende vær og deilig å være ute! Og når kroppen i tillegg har samarbeida veldig godt kan ikke ting bli bedre! Var ute å handla (enda) mer garn i går, skal få tatt bilde av det også! Men her kommer det noen bilder fra hagen! Blir nok ikke så mange flere blomsterbilder fra hagen før til våren igjen, men det kan komme bilder av inneblomster i stedet! Det første bildet er av en form for sopp som jeg fant på en stubbe. Siden jeg er så glad i oransje måtte den jo få være med!

Ha en fin søndag, og en god ny uke!

3 kommentarer:

Beyla sa...

så flott det ble!!!! Og jeg ble jo bra kry som har inspirert til noe såå peeent :D *stolte damen*
Pinne 2.5 kommer nok ikke skje for min del.. får ooondt i håndleddet av å strikke for lenge på pinne 3,5 liksom.. ;) Men kan jo beeuuundre ditt arbeid heller!! *klemme* Du høres ut til å ha det bedre nå, det ble jeg glad for!!

Anonym sa...

Lager du sånne pannebånd på bestiling?!:) VELDIG interesert i et sånt et:)

MirreVirre sa...

På http://lagetavmirrevirre.blogspot.com finner du de jeg selger!