mandag 29. september 2008

Litt nostalgi

Jeg har stort sett hele livet hatt skogen som nærmeste nabo, og mange minner ligger i den. Da det i sommer var skogbrann, var jeg veldig redd for at mange av stedene jeg har tilbrakt tid som liten skulle bli tatt av brannen. Det gikk heldigvis bra, de greide å få kontroll på brannen ca 100 meter bak huset vårt. Idag bestemte jeg meg for å ta en liten tur opp i skogen for å se hvordan det så ut med høstfargene. Det var jo ikke lange runden ( det sier seg selv da minnene stort sett er fra jeg var under 10 år og ikke fikk gå for langt opp i skogen), men det passer jo bra når energien er som den er! Det er veldig gjengrodd der nå, men stiene og den ene hytta vi laget er der enda! Jeg hadde selvsagt med meg kamera, og her er noe av det jeg så på turen min idag!
Må også vise fram dokkestua vår, den er det pappa som har bygd! Her har jeg og venner og de andre barna i gata tilbrakt mange timer, og de fleste av lekene er der enda! Den brukes nå til oppbevaring av utemøbler og andre sommerting, så om vinteren er det ikke så greit å komme til. Jeg har veldig lyst til å lære meg å spinne, men er i huset får jeg ikke holde på fordi det støver så mye, så jeg kunne jo tenkt meg å sitte i dokkestua. Blir nok vanskelig det når det er så fullt der. Men fin er den nå da!

Det har blitt håndarbeid i det siste også asså! Men det meste er julegaver, og det kan jo ikke vises fram! =) Men noe annet er det også da! Mønsteret til denne kjolen er fra Nøstebarn, og den er strikka i New Zealand Lammeuld fra 123knit. Den var ikke spesielt spennende å strikke, men den ble jo søt til slutt da! Picotkanten stod ikke i oppskrifta, men jeg synes den var litt uferdig uten den. Det skal jo være blomster på den, men jeg er ikke heeeelt sikker på om jeg vil ha det på den. Jeg får se, den skal ikke gis bort på en stund enda!

Jeg har også hekla et nett. Det er jo blitt så populært (og veldig bra!) å være miljøvennlig, så da måtte jeg jo bare hekle ett! Det ble ikke så stort som jeg trodde, men det fungerer jo bra for studenter med slank lommebok da! Dette skal være en gave, men til hvem er foreløpig hemmelig! Det er hekla i dobbel tråd Cotton fra Stoff&Stil på krok 5. Det gikk med i underkant av 4 nøster blått og en rest med brunt. Rask sak å lage!

Ellers har formen kommet seg en god del, som jeg skrev lengre opp her. Jeg har fått påvist kyssesyke i kroppen hos lege også, så nå venter jeg bare på svar om når jeg faktisk hadde det. Jeg tror det var vinteren 2006, og hvis det stemmer er det ikke rart at kroppen min ikke er helt bra. Jeg kan nemlig ikke si jeg slappa så mye av da! Jeg gikk tross alt på Folkehøgskole og ville få mest mulig ut av det! Selv trodde jeg det var influensa, men mye tyder på at det var noe annet gitt!
Samme kan det egentlig være nå da, for jeg synes formen har blitt bedre! Jeg går jo på natumedisiner og kosttilskudd, så jeg håper jo det er det som virker inn! Eller så er det at jeg endelig begynner å få litt svar på ting og at jeg har begge beina godt planta inn i helsevesenet og truffet leger som ikke har tenkt å gi seg før de finner ut hva som skjer med meg!
Det er hvertfall deilig med overskudd og lysten på å gå tur kommer sigende tilbake!
Ønsker alle som er innom en fin uke!

5 kommentarer:

Wenche sa...

Nydelige høstbilder du har tatt.Likte veldig godt kjolen,du har laget også.

Siwarv sa...

Søt kjole du har strikket. Vakre høstbilder fra skogen. Glad for at formen er bedre.

Villblomsten sa...

Nydelige høstbilder :-)

Anonym sa...

Så flotte bilder du har tatt!! Og eg er misunnelig på dukkehuset, sånt hadde søskenbarnet mitt då vi var små.. men eg fekk aldri *sutre*

Takk for linken! Hehe.. Eg har sett den før, og resultatet ser du her: http://strikkepinnerogandrepinner.blogspot.com/2008/04/det-var-hildec-sin-idhildec-made-me-do.html ;)

Kjekt å høyre at formen er betre! Ha ein fortsatt fin kveld

Frk.Badegakk sa...

Godt å høre at du føler deg bedre=)
Kjolen var aldeles skjønn synes jeg! Det enkle er ofte det beste=D