torsdag 2. oktober 2008

Fiiine ting!

Jeg har fått litt dilla på å bestille ting på nettet om dagen... Så selv om jeg har lite overskudd hindrer det meg ikke i å handle det jeg har lyst på ser jeg. Litt skummelt det der asså! Tenkte jeg skulle vise fram her da, så flere kan bli litt misunnelige =)
Føst ut er to bøker jeg bestilte på Play. De har gjerne lavere priser i tillegg til at man slipper frakt! Har bladd gjennom begge bøkene, og det er jammen mye fine teknikker i de! Satser på å lage flere mønstere selv nå ja! Har bestilt to til, så da tror jeg ikke det er flere Harmony Guides.
Også var jeg innom Garnstua i Asker på vei hjem fra spesialisten, og da ble litt eskimo med hjem. Planen er at dette skal bli luer som ikke klør =)


Jeg har bestilt mer, men det får dere se når postmannen leverer!

Jeg var som sagt hos spesialisten idag, og jeg har kronisk utmattelsessyndrom, og heldigvis ikke noe annet. Ja, bortsett fra at jeg har kyssesyke i kroppen, men i den store sammenheng ser jeg ikke på det som sykdom egentlig. Tror jeg hadde det for en stund siden, så det teller ikke =)
Det er jo ikke akkurat noen festlig diagnose, men det er så utrolig mye bedre å ha et navn på ting enn å leve i uvissheten. Jeg tror nok det er det som har gjort meg bedre den siste tiden, å vite at det ikke er noe alvorlig med masse behandling og sånne ting! Så da gjenstår bare en tur til NAV for å se hva jeg skal gjøre framover (rent bortsett fra å slappe av da selvfølgelig).

Nå er det på tide å sette nesa i bøkene sine igjen, og jeg hekler klut!
Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

Skautrollet sa...

Hei på deg.
Stemmer det at luer av Eskimo ikke klør?? I så fall; så bra!!

Frk.Badegakk sa...

De harmony guide tingene er superbra! Jeg har to eller tre stk av de! Gratulerer med godt kjøp!
Kjipt å ha utmattelsessyndrom, men kanskje godt å vite HVA det er uansett.. Bedre enn å ikke ane hva som foregår...?

*stor klem*

Skautrollet sa...

Jeg har en award liggende til deg på bloggen min. Jeg synes du har en veldig fin blogg som jeg ofte er innom. Ha en super dag.

Guro sa...

Gratulerer med bøker, jeg har begge to og ELSKER dem! Kos deg masse.

Har akkurat snublet over bloggen din, og det var en gledelig oppdagelse. Her skal jeg følge med! :)