tirsdag 28. oktober 2008

Litt lysere!

Siden innlegget på lørdag har humøret steget en god del, og formen er tidvis bedre. Jeg har da fått gjort en del håndarbeid, og har senest idag fått beskjed om at det er VELDIG viktig å holde på med akkurat det jeg vil uansett hva andre sier og hva det koster. Det må jo være drømmen på sett og vis for oss som er så glad i håndarbeid! Det føles veldig godt å vite at jeg overhodet ikke skal ha dårlig samvittiget for det, og at det "medisinsk" er veldig bra at jeg gjør det jeg liker best! Først ut i dag er en liten babyjakke i Safran fra Garnstudio! Mønsteret heter Offset Wraplan og var veldig greit å enkelt. Det ikk med halvannet nøste ca på pinne 3,5. Strikka i størrelse 3-6 mnd, men jeg synes den ser litt liten ut til en baby på 6 mnd jeg da... Den er strikka litt lengre enn i mønsteret, og jeg synes jo egentlig den fortsatt godt kunne vært lengre jeg da. Men nå har jo ikke jeg noen å prøve den på heller da. Tihi. Denne skal jeg nok ikke se bort fra at jeg strikker flere av. Likte veldig godt at den har knappestolpe på siden!


Har også strikka en Ballband, tror det var hos Lena jeg så en litt annerledes versjon, nemlig at det er strikka to riller i stedet for omvendt glattstrikk på det grønne. Den måten tror jeg fint jeg skal bruke framover!
Ellers er det mest julegaver på gang nå, eller ikke bare da, mye morsomt er det på pinnene! Under er et bilde av kald beregning! Holder på med en julegave som krever to like deler, og her er jeg ferdig med den ene. Det var alt som ble igjen av halvparten av garnet! Bare rein flaks det der asså!Vel vel, da har det kommet et litt mer håndarbeidsrelatert og mer positivt innlegg i bloggen igjen! Nå kaller hekling og diverse på meg!

2 kommentarer:

FrkSnupp sa...

Den babyjakka var kjempefin. Godt å høre at du er bedre i humøret, jeg følger bloggen din fra Bloglines, og ME er ikke noe å spøke med. Håper du blir bedre og at du får kost deg masse med håndarbeidet =)

Anonym sa...

Artig med "sideåpning" på babyjakka. Den er kjempefin! Og grønn!! :D
I dag skin sola, men snøen ligg fortsatt på plenen.. Koselig, og nesten julestemning! Fy søren kor eg gleder meg til å finne fram skia (må nok vente til det kjem litt meir snø..)

Godt å høyre at formen er stigande :)