lørdag 4. oktober 2008

Luedilla! Og litt til da!

I det siste har jeg blitt litt bitt av luebasillen, og i bare i går ble to ferdig! Og jeg har en til på pinnene. Mønstrene er etter eget hode, og garnet er eskimo på de tre første. Det gikk med i underkant av 100 gram på hver. For de som har lest de tidligere innleggene så har ikke eskimogarnet blitt liggende særlig lenge! Jeg skal nok ha mer tenker jeg!Den siste lua i dette innlegget er strikka i dobbel tråd Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka. Skikkelig luksuslue spør du meg. Den er det søsteren min som har fått, de tre over skal selges.
Mønsteret på denne lua er fra Fidget-halsvarmeren på Ravelry, for de som er der. Lua er strikka fram og tilbake fram til fellinga på toppen. Den har jeg med vilje ikke vist fram, er ikke helt fornøyd med den igrunn... menmen, er jammen godt at søsteren min er såpass høy at hvertfall ikke jeg kan se toppen av den når hun har den på =)

Nærbilde av mønsteret:


Mamma har ønska seg flere kopptuer, så her er en ballband klar for bruk. Skal strikke flere etterhvert, har senest idag kjøpt mer "kopptuegarn".


Mønsteret på denne er fra Harmony Guide-boka, og jeg har vel herma litt etter Hespetre... Dette ble også ei kopptue. Litt liten, men den virker vel for det!

Også har jeg laga maskemarkører! En del av de har jeg planer om å selge, og de vil da bli lagt ut her.

Da har jeg gjort som jeg lovte i forrige innlegg! Ikke dårlig med to innlegg på en dag asså! hehe
Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

2 kommentarer:

Ruth sa...

Så mykje fint du har laga! Ynskjer deg ei fin helg!

Eirin sa...

Flinka!er det mulig å få bestille en sånn lue som den store hvite? Jeg vil nemlig gjerne ha en sånn stor en!let me know ;)