lørdag 11. oktober 2008

O, jubel!!!

Jeg spurte for en stund siden på Hobbyforum om noen var interessert i drøye to kilo med rester av alle slag. AnnetteK meldte seg og jeg sendte det avgårde. Planen var at dette skulle være gratis mot betaling av porto, men den gang ei. Snakk om herlig menneske som sender sååå fin pakke tilbake da! Jeg ble rent flau der jeg dro ut nøste etter nøste med garn fra pakka! Og dette fikke jeg tilbake i tillegg til at hun har brukt en formue i porto på begge pakkene! Det finnes jammen gode mennesker der ute!

Uten at jeg skal utnevne meg som ekspert, så tror jeg det første her er plategarn. Det har jeg alltid hatt lyst til å prøve, så dette tror jeg skal bli skjerf som er bittelitt tova. Det er hvertfall godt og mykt å ta i!


Det neste er 4 nøster med lin i, og det liker jeg veldig godt! Hva det skal bli er jeg ikke heeelt sikker på, men jeg skal nok få brukt det!


Så til slutt fikk jeg garnet jeg har bestilt på Garnstudio for noen dager siden. De 4 rosa nøstene er jeg igrunn ikke særlig fornøyd med... utfra bildet hos garnstudio skulle de være litt mørkere og MYE finere! De skulle være en bestilling, men nå er jeg jammen ikke sikker siden fargen er sååå feil. Hva sier du Eirin?


3 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Garnstudio er bare helt håpløse. Synd at man ikke kan bestille garn fra nett og VITE hva slags farge som dukker opp... *sukk*

AnnetteK sa...

Så godt at du likte garnet. Det har ligget her en stund, uten å bli brukt, og det første er nok plategarn. Jeg brukte samme type på siste ButtBuddy, og syns det var litt pes... Godt å jobbe med, om man ser bort fra at jeg ble veldig ivrig og slet tråden altfor ofte ;)
Gleder meg til å se hva du lager av garnet.

Eirin sa...

jeg tenker tenker tenker! Og jeg sier at jeg tar sjansen på signalrossa lue;) Om ikke det er den feteste farven ever, så unngår jeg iallefall å bli kjørt på i mørket! Kommer til Konnerud på torsdag forresten:)
nuss