mandag 13. oktober 2008

Ny uke, nye muligheter

Da var det en ny uke, og vi er snart halvveis i oktober allerede. Tida går så utrolig fort om dagen! Idag var jeg på møte hos NAV, greit å høre hva som skjer framover, selv om jeg har ca 9 måneder igjen med sykepenger... Og når jeg først var ute av huset, så ble det en tur på garnbutikken og stoff&stil. På garnbutikken ble det tre nøster alfa som skal bli en bestilt lue, og to nøster pt panda som skal bli en julegave.


På stoff&stil ble det svart jersey som skal bli en magevarmer( jeg får helt hetta av bar mage), og resten skal brukes til å gjøre ferdig Brea bagen min!


Jeg har fått pakke i posten idag også jeg, tenk! Denne gangen var det 600 gram Maya fra Yarn Paradise. Det er 80% alpakka og 20% silke. Skikkelig godt og mykt. Dette tenkte jeg å strikke genser av til søsteren min! Billig var det også. Kosta 180 kr + porto for garnet!


Jeg har også fått gjort ferdig noen ting da. Dette er sokker til søsteren min. Hun ønska seg sokker med masse farger, og som den snille storesøster strikker jeg jo selvsagt sokker til henne! Mønsteret heter Duckies og var enkelt og raskt å strikke.

En del av eskimogarnet fra forrige innlegg er allerede brukt opp også. Dette ble en Bounce-lue. Den er litt i største laget, men skikkelig baggy og varm da! Det gikk med 150 gram til denne.Jeg har også gjort ferdig noen bestillinger og sendt avgårde. Ei som ønska sokker til dåpskjolen, så jeg håper hun blir fornøyd med disse!


Og til slutt to pannebånd til en liten gutt! De er hekla i Bomullsport og Cotton.


Nå kaller strikketøyet! Ha en fin uke alle sammen!

5 kommentarer:

mono sa...

Så mye flott du lager - også så deilig det alpakka-silke-garnet så ut, da! Må nok liste meg forsiktig inn på den nettsida... *ler*

Ruth sa...

Oi, her var det mykje fint.. :-)

mono sa...

Så mye for intensjonen om å liste seg pent inn og fort ut igjen... Endte opp med kjøp av 2x6 nøster Inca i nydelige bruntoner og 70% babyalpakka og 30% kasjmir... *rødme*

Men takk for tipset! *ler*

Frk.Badegakk sa...

Her var det masse potensielt deilig garn og masse flotte saker. Den lua så utroooolig god ut!!!!=D
Vurderer å strikke ei lue til broren min, ikke sånn baggy riktignok, men en turn a square sak. Fikk telefon i går; trommehinna har revna og han har mellomørebetennelse. Ikke så mye man kan si for å trøste da, men ei lue burde si mer enn ord...=)

pernille sa...

hei. tok en liten tur innom bloggen din og synes den lua var deilig...skulle gjerne har hatt oppskrifta =)fant du den paa nettet?