tirsdag 21. oktober 2008

Slappe dager!

Det har vært noen slappe dager siden sist jeg oppdaterte her... Jeg tror pappa har smitta meg med et eller annet, og med mitt lave immunforsvar og energinivå skal det ikke mye til før jeg blir veldig slapp! Men nå ser det ut til å komme seg litt, det går jo hvertfall greit å komme seg i dusjen, og ikke minst strikke og hekle da! Det er vel nesten det viktigste =)Garnet jeg tidligere snakka om at skulle bli genser til søsteren min har blitt til noe helt annet! Og det er nok like greit, er ikke heeelt sikker på om det hadde blitt nok til genser i noe fall... Det har blitt til sjal! Og et par pulsvarmere og ei lue som er på pinnene. Det blir nok til et skjerf av noe slag også tror jeg.
Her er nå hvertfall sjalet da, det er inspirert av Evasjalet jeg har hekla for en tid tilbake. Det gikk med litt over 5 nøster med Maya ( 80% alpakka og 20% silke) fra Yarn Paradise.


For en liten stund siden hekla jeg også denne jakka, jeg har bare ikke fått tatt bilde av den før nå. Oppskriften fant jeg på Ravelry og garnet er New Zealand Lammeuld. Jeg droppa kantene rundt for at den ikke skulle bli så dillete. Kjapp sak å hekle, og jeg kommer nok til å lage flere.


Denne kjolen har også vært ferdig en stund, men jeg ville ikke vise den fram før mottaker hadde fått den. Den er strikka på bestilling. Det gikk med litt over 2 nøster Silja på pinne 3. Størrelse 1 år.


I går kveld leste jeg ut The Secret Life of Bees, så i kveld starter jeg på denne:Forfatteren har også skrevet Vindenes skygge, en bok jeg synes var utrolig bra! Forventningene er med andre ord ganske så høye til denne boka!


Vel vel, da er det på tide å slappe av litt igjen! Det begynner jeg å bli veldig flink til =)

4 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Håper den boka er bra, jeg leste vindens skygge og syntes den var råbra! Nå venter jeg bare på at englenes spill skal komme på salg (eller at jeg skal få den til jul...=P)
Flott sjal, jakke og kjole du har laget da! Me like!

Ruth sa...

Fine plagg du har strikka!

Nutte sa...

Veldig søt den kjolen :)Kult å se du er fan av Vindens skygge, planer om å lese oppfølger'n snart jeg å :D

frøken ij sa...

så søt jakke! *springe inn på ravelry for å finne mønster* og kjolen var jo også skjønn. har planer om å prøve meg på den en gang, men så lenge jeg ikke har noen å strikke til, så kan det være jeg venter litt til :)

litt tidlig kanskje, men ha en flott helg! :)