lørdag 8. november 2008

Lenge siden sist jo...

Selv om man er syk og er hjemme hele dagen, går tia utrolig fort! Skjønner ikke helt hvor dagene blir av jeg, tror jammen det finnes noen dagspisere rundt omkring! Det eneste "spennende" jeg har gjort i det siste er en tur til legen, som ikke resulterte i annet enn nye blodprøver og ny sykemelding. Jeg ser ikke helt poenget i å måtte dra til legen for så godt som ingenting, men det er vel sånn det er når man er sykemeldt. Det hjelper jo ikke meg å holde på sånn, tvert i mot siden jeg er så flink til å grue meg til ting og dermed bruker unødvendig mye energi på et legebesøk!

Men, jeg har mer spennende ting å skrive om jeg! For på mandag dukket ENDELIG optionspinnene mine opp! Og de er så fine og gode å strikke med! De er kjøpt hos Get Knitted. God service og fine priser!

Ellers vil nok dette innlegget dreie seg om luer ser jeg =)
Den første er strikka i alpakka og silke, garnet er fra Yarn Paradise og mønsteret er etter eget hode. Mottaker ble veldig fornøyd med lua, og det er jo veldig koselig!

Neste lue er også laget på bestilling, denne i Alfa fra Sandnes. Jeg har gått ut fra mønsteret på Evalua, men lagt opp færre masker og strikka to rapporter mindre enn i mønsteret. Dette for å ikke få en så baggy lue.

De neste luene er hekla i Eskimo fra Drops, mønster etter eget hode her også. Kjappe saker! Det er så gøy med ting som går fort! Om noen er interessert i mønsteret er det bare å si fra!

Jeg har ikke BARE laga luer da, det har blitt et sjal også! Det er helt enkelt, men likevel fint synes jeg. Jeg har et sånt et selv som jeg bruker masse, men som skjerf da. Det er hekla i Magic Angora fra Yarn Paradise. Det er litt mye syntetisk i garnet, men det er godt og mykt og klør ikke! Det gikk med 4 nøster på heklenål 5.

Det var det for denne gang. Jeg har fått ferdig en del andre ting også, men siden det er julegaver og bestillinger til jul kan jeg jo ikke vise det fram! Nå er jeg også snart ferdig med en hekla apekatt, så Laffen får en venn!

3 kommentarer:

Tonje sa...

Skal si du har vært iherdig på stikke- og heklefronten. Flotte luer og sjal. De nye pinnene dine ser spesielle ut...?

Ingrid sa...

Diggerdigger de hekla luene! Og har lenge tenkt på å hekle meg en selv, men ikke funnet et mønster jeg liker. Sende på mail?

Nuss fra Ingrid :)

Nutte sa...

Så kule luer ;)
Likte godt de hekla, jeg får så lyst te å lage sånt av å se andres arbeid! :)
Du legger kanskje ut mønstret engang? :)