fredag 26. desember 2008

Kjærestevotter!

Jeg fikk i oppdrag å strikke to par kjærestevotter for en nabo til jul, og de har jeg jo ikke kunnet vise fram enda! Jeg er litt stolt av å ha fått ferdig to par (selv om jeg begynte i april, tihi) for jeg var grådig lei på slutten. Fine ble de, og verdt all jobben!
Det første paret er strikka i et eller annet vikinggarn, husker ikke typen nå, men det var hvertfall veldig godt å strikke med. Det andre settet er strikka i 3-tråds garn fra Rauma, og det er et garn jeg misliker veldig. Det er så hardt når man strikker med det at man blir helt sår på fingrene, men når man kjøper mønster må man jo kjøpe med garn også. Kunne heller betalt litt mer for mønsteret og sluppet garnet jeg! Dessutener det litt tykt synes jeg, så de blir så store og lange. dette har jo med mønsteret og gjøre også, men jeg ble absolutt mest fornøyd med de grå!
Idag har pappan min bursdag, HURRA!

6 kommentarer:

malla-b sa...

Nydelege votter du har laga. Synest dei var kjempefine. Synest og Rauma tre tråder er litt tjukt og hardt, men eg synest at i bruk er det bra. Foretrekker å strikke votter av lamull.

Toril sa...

Flotte votter :D

Vivi sa...

Det er en søt blogg du har. Er innom og leser rett som det er, og tenkte jeg burde legge igjen et spor.

Setter pris på å lese om alt du får til, selv med en såpass energispisende diagnose. Sliter med helsen selv, og henter en del positive tanker herifra, tro det eller ei. ;)

Et godt nyttår ønskes fra meg.

AnnetteK sa...

Flotte votter! Godt jobba :)

Frk.Badegakk sa...

Ååååå! Sånne votter fikk jeg og thomas i julegave av mamma!!!! Helt like faktisk, bare i grått og hvitt!=D De er knallfine!!!! Flink er du!

life in yonder sa...

Kjempefine votter!