fredag 26. desember 2008

Årets julegavegarn!

I år har jeg ønska meg garn til jul (bombe) og jammen fikk jeg ikke en god del også!
Først ut er likevel ikke en julegave da, men 23. gave i julekalenderen fra mamman min! Det nøstet har jeg sikla på i lang tid, men ikke kjøpt fordi jeg egentlig har nok sokker selv, men når man får det i gave, ja da er det lov!

Neste ladning er fra Bestemor og Bestefar. Ganske ironisk, for jeg gav bestemor garn, pinner og oppskrifter jeg også =) Strikke- og heklekunnskapene mine kommer nok i hovedsak fra den siden av slekta, men bestemor på andre siden er også kreativ, så det var vel nesten dømt til å bli sånn for meg! Heldigvis!


Så fikk jeg to nøster av Pia, de skal nok få bli lue eller votter eller noe sånt tenker jeg! Dette har jeg alltid hatt lyst til å prøve, og er det så godt som jeg håper er planen å strikke en tunika til meg selv i samme type seinere!


Og av Pernille fikk jeg disse nøstene! Topp't'tå garnet blir nok en lue, de to bomullsnøstene blir nok kopptuer tenker jeg!

Jeg har fått gjort ferdig noe også da, skikkelig egostrikking til meg selv! En halsvarmer, mønster her, og ei egenkomponert lue som matcher da! De er begge strikka i Peruvian Highland Wool fra 123knit. Dette er også en ny favoritt, klør omtrent ikke i hele tatt!

Jammen har jeg vært flink til å oppdatere de siste to dagene! Har jo ikke så mye annet å finne på da =)

6 kommentarer:

Mammadragen sa...

God jul Mirre Virre! Kunne du ikke være så søt og skrive hvordan du strikket luen som passer så godt til halsvarmeren? JEg likte det så godt og har lyst å prøve meg på begge deler selv :)

mono sa...

Masse flott garn du har fått!! =)

Og settet til deg selv ble griselekkert!! Og den lua passet helt perfekt til halsvarmeren!! *bra jobba*

Fortsatt god romjul! =)

mono sa...

GRRattis masse med objektiv!! =)

Du kommer garantert til å digge det, assa! Det er jo så utrolig morsomt å se nærmere på den lille verden - og det er et knakende bra objektiv - skarpt og lyssterkt! Brennvidden er super til f.eks. portretter fra litt avstand, også! =)

Gleder meg til å se bilder! =)

strikkedilla sa...

Masse flott garn du har fått. Heldig. Og så mange flotte presanger du har laget. Skikkelig flott. Ha en fortsatt god jul

AnnetteK sa...

Så masse lekkert garn du har fått til jul.
Den halsen og lua likte jeg godt, mønsteret var lekkert, og fargen var bare helt meg ;)

Anonym sa...

Masse lekkert julegarn!! Jippi! Garn får ein aldri nok av.. ;)

Sjølv fekk eg nøstemaskin og sokkestopper, men ikkje garn. Like greitt, for no trengs det virkelig ei opprydning her!

Masse gode ønsker for det nye året!! (mitt forsøk på å vere litt tidleg ute for ein gong skyld.. *fnis*)