søndag 14. desember 2008

Pepperkakebaking!

De siste dagene har det blitt lite håndarbeid, men foreløpig veldig lite ferdig! Det har vært en tur til legen og innom noen butikker, men ellers har det vært veldig rolig for min del. På en måte er det litt greit også, for det er jo bare stress i butikkene om dagene. Med andre ord ikke det helt store for en som har nok med å ligge på sofaen. Tenker jeg skal få med meg mer julehandel seinere i livet! Jeg er så godt som ferdig, mangler litt på gaven til mamma, så jeg skal bare kose meg resten av dagene før jul!

Noe vi i familien har kosa oss med er pepperkakebaking! Det er vel det eneste slaget der alle er med å lager, mens resten skal nok mamma ha mest ære for å lage. I løpet av helga har det blitt intet mindre enn 6 slag! Flink er mamman min!


Søsteren min har laget kjærestepar, og jeg har brukt formene jeg kjøpte i Gamla Stan i Stockholm i sommer. Jeg angrer veldig på at jeg ikke kjøpte flere, for der hadde de så mange fine. Spørs om ikke jeg må tilbake dit å kjøpe flere så fort jeg blir frisk! Planen var å bruke bringebærdrops i hullet i hjertene, for da blir de så fine, men det hadde vi glemt å kjøpe, så det får bli neste år!

Litt håndarbeid vil snart bli vist igjen. Jeg holder på med en bestilling på to barneluer, og jeg blir nok ferdig i løpet av kvelden håper jeg! Greit å få levert de før jul så de to søte tvillingjentene kan bruke de på julebesøk!

Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

Baddie sa...

Takk for besøket på bloggen! Så masse peppekaker dere har bakt! mmm...fikk lyst på peppekaker...Så stillige de to nederste peppekakene var. Ønsker deg en god uke,

pernille sa...

tusen takk for overraskelsen jeg fikk viste ikke om jeg faar lov til aa aapne den för jul...men jeg var saa spent at jeg ikke kunne vente...da aapna jeg den og ble ordentlig glad... tusen tusen takk=)

Anonym sa...

Pepperkaker MED drops! Det skal eg merke meg til neste år :D

Her var vi kreative og laga eit heilt brett med mini-pepperkaker.. Det tok en liten evighet, men var veldig kjekt!!