onsdag 10. desember 2008

Og vinneren er...

... Pernille! Da vanker det en liten juleoverraskelse til deg!

Ellers har jeg litt annet å vise fram også! Ikke noe jeg har laget, men jeg har fått en koselig award! Den fikk jeg av Ruth. Tusen takk!


Dette er teksten som følger med utmerkelsen:"The blog invests and believes the PROXIMITY - nearnessin space, time and realationship! These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prices or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prices are cut,even more friendship are propagated. Please give more attention to these writers!Deliver this award to eight bloggers who must choose eightmore and include this cleverly written text into the body of their awards.""Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres".
Mammadragen har tagga meg, og her gjelder det å fortelle 7 ting om seg selv... Det var det da =)
Vel vel, her er 7 ting om meg som sikkert ikke alle visste da.
1. Jeg er skikkelig kontrollfrik, noe som ikke alltid er helt bra har jeg skjønt...
2. Jeg liker ikke klementiner som er slappe i skallet og "tørre". Dess strammere skall og
surere smak, jo bedre!
3. Jeg takler ikke fiskeboller! (Les: Overdose)
4. Jeg er avhengig av pastiller, type Lackerol Salvi og grønn Frisk.
5. Jeg hater slanger og edderkopper, men har likevel klappa en 2 meter lang tigerpyton. Det var som å klappe et par støvletter igrunn =)
6. Jeg liker ikke tannleger, og blir helt dårlig av å se sånt bare på tv.
7. Jeg synes vafler med salami på er godt!
Da har jeg funnet 7 ting om meg. Denne har gått til såpass mange nå, at om du har lyst har du lov =)
Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

Geraldo Maia sa...

God Jul og Godt Nyttår!
Fra Brazil:
Geraldo

frøken ij sa...

vafler med salami? den har jeg aldri hørt før, litt spesielt kanskje? :P jeg driver forresten å vanker i hjemtraktene dine. har vært på jobb her den uka her og skal være her til tirsdag. har du noe å anbefale av aktiviteter her i helga? for meg og en døvblind? ;)

Marte sa...

Takk for tips om Krøllfri! :) Her jeg bor er vareutvalget i butikken noe begrenset, men skal se etter det når jeg er hjemme i jula!