mandag 8. desember 2008

Innlegg nr 100!!!

Da har det blitt 100 innlegg i bloggen min gitt! Det har gått ganske fort egentlig! Og i dette innlegget blir det masse forskjellig! Først må jeg vise fram appelsinen min. Enda en kalender =) Den ble ikke laga før i slutten av forrige uke, glemte den litt bort. Men nå henger den i vinduet på rommet mitt!

Neste ut er en liten juleduk jeg hekla på lørdag. Da ble formen etterhvert såpass bra at jeg hekla masse, noe som igjen resulterte i en heller laber form på søndag og idag... sånn kan det gå...
Mønsteret fant jeg i Garnstudios julekalender. Dette er egentlig en stor tallerkenbrikke. Jeg hekla den i Baby Bomullsport, så den er litt mindre enn den egentlig skulle være. Synes den ble søt jeg!

Det neste jeg laga på lørdagen var to luer. Mønsteret finner du her. Kanten nederst er litt annerledes enn i mønsteret, det er eneste forandringa jeg laget faktisk =)

Så er det en liten juledjevel =) Har strikka mange av disse luene, synes de er artige å strikke. Denne ble julevarianten, så gjenstår det bare noen som kan bruke den da =) Den er strikka i Silja på pinne 2,5 og 3.

Etter en titt ut av vinduet var jeg overraskende fort nede ved postkassa, for der var det pakke til meg! Masse deilig ullgarn fra 123knit! Jeg har ikke noen planer for garnet egentlig, har bare hatt veldig lyst til å prøve det!

Siste ferdige prosjekt for denne gang er faktisk ikke helt ferdig. Mangler for og litt pynt bare, men synes jeg kunne vise den fram nå likevel! Jeg hekla den i dobbel tråd cotton fra Stoff og Stil, og det gikk med rett under 3 nøster på den. Mønsteret er fra boka Stitch'n'Bitch -- The happy Hooker.

Siden dette er innlegg nr 100 har jeg tidligere skrevet at det kom til å komme en overraskelse. Ikke så stor kanskje, men om du skriver en kommentar er du med i trekningen av en liten juleoverraskelse! Vinneren blir trukket på onsdag kveld!

11 kommentarer:

Wenche sa...

Så mye lekkert du har laget,siden jeg sist var innom.Falt helt for den lille kaninen ,du hadde laget.
Ha en god dag.

Frk.Badegakk sa...

Ååååå! Du har også laga sånn veske! (Og klart å få på håndtak også ser jeg...min ble lagt bort med håndtakene oppi og ikke på... Kjedelig å montere tenkte gakken...=P)
Gratulerer så masse med 100innleggsdagen!=D

*blåse i fløyte og kaste ballonger rundt seg*

Baddie sa...

Stillig veske du har laget! 100 innlegg, det står det respekt av, for innleggene dine pleier å være lange og koslige. Ønsker deg en god uke.

pernille sa...

den vesken ble bare kjempe flott likte den veldig godt, men også luene ble flotte...=)
jeg er veldig imponert..==)

Anonym sa...

Gratulerer med 100 innlegg!! Her er det best å kommentere før ein hopper raskt vidare til neste blogg.. ;)

Så masse flott du har laga!! Vert reint misunnelig eg no.. hehe..

Mammadragen sa...

du har som vanlig vært super med heklenåla! har du sett utfordringen jeg la til deg i bloggen min :)?

Guro sa...

Gratulerer! :)

Den veska var kjempelekker, sånn har jeg lett etter oppskrift til lenge.

Tinemor sa...

Jeg søkte på "hekla lue" (trengte hjelp med oppskrift) og fikk fram bloggen din. Jeg må bare si at jeg syns du er kjempe flink! Ble skikkelig inspirert! Ü

Marte sa...

De hekla luene dine var kejmpefine! Takk for linken :) Den veska har jeg hekla et par ganger også, morsom å hekle, og gøy å se hvor ulike de blir, utfra valg av type garn og farger :)

Dilledilla sa...

Oi - den djevellua var utrolig søt! Jammen er du produktiv altså!! :o) Hilsen en som nylig kjøpte heklastjerner av deg!

Marte sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.