onsdag 3. desember 2008

Desember har kommet!

Da har det vært desember noen dager, og min plan om å være helt ferdig med julegavene før desember sprakk gitt. Jeg har bare to håndlaga gaver igjen da, så det er ikke så ille, men hva skal man finne på til pappa??? Noen som har en god ide? Den mottas i såfall med stor takk!
I går pakka jeg til og med inn gavene som var ferdig, er så greit å ta det når man har litt overskudd så ikke jeg må stresse med det seinere hvis formen da er dårligere!
Det blir ikke bare julegaver da... Jeg har strikka litt annet (les: MYE) i løpet av tida jeg har laga julegaver... Men det er jo så mye fint å lage! Derfor kommer det litt nytt igjen nå:
Først ute er en Trollungejakke fra boka Myk Start. Den er strikka i Fearytale med to tråder på pinne 6. Det gikk med litt over 2 nøster fordi jeg ikke strikka mønsteret helt som det sto, jeg strikka med to tråder hele veien. Droppa hetta på den siden jeg strikka den i 0-3 mnd. Ikke at jeg har prøvd det ut, men jeg synes det blir litt klumpete på sånne små som likevel bare ligger i vogn eller sete...

Hekla en blomst å sydde på også da. Knappene er fra Stoff&Stil som vanlig =)

Neste prosjekt som er ferdig er et par votter. Disse er i str. dame. Har strikka et par tidligere også, men da mindre størrelse og annen farge. Jeg brukte Cortina fra Sparkjøp på disse, og det garnet var litt i tykkeste laget. Det gikk med rett under 150 gram på pinne 5,5.

Også må jeg jo selvsagt ha med litt vinterbilder! Dette er utsikta fra forsida av huset. Ute er det sol og 0 grader, så det er riktig så fint!

Dette er fra baksiden av huset. Dokkestua har snø på taket og er så fin så!

Da håper jeg alle får en fin og vinterlig dag!

6 kommentarer:

Ruth sa...

Nydelig jakke. Jeg liker Faerytale SÅ godt. Og vottene var fenmenale. Har du mønster eller er det sånn innebygget ett du bruker? Jeg har garn til et par sånne, men er litt usikker på maskeantall etc.

Vi har sne her også, noen få cm bare, men de har stengt nesten alle skolene. Barnet syntes DET var det mest fantastiske med landet da vi flyttet hit.

Mammadragen sa...

Jakka blei skikkelig fin, trenger ikke hette nei - og hvilken lekker blomst :)
Nei du, gaver ideer til fedre er vanskelig å komme med tips på :) Jeg vet aldri hva jeg skal gi min i julegave - foruten minst mulig bekymringer for datteren sin da :)

Skautrollet sa...

Så mye fint du lager. Heldig dem som kjenner deg. Det er ikke lett å lage noe til pappaer. Men hjemmestrikkede sokker var alltid en sikker vinner hos min far. Hva med en tovet grillvott eller et skjerf...
Kjenner jo ikke din pappa, men med din kreativitet kommer du nok på noe. Ha en fortsatt koselig adventstid.

Mammadragen sa...

kjapt innom, har en utfordring til deg på bloggen min - litt pausekos fra all julegavelaginga!

Ingrid... sa...

Mirrevirrevapp! Nå er det bare noen dager til jeg kommer hjem, hurra:D Savner Konnerud når jeg ser bildene... Har så smått begynt å blogge igjen også, alt for å utsette eksamenslesing. Hihi. Men nå skal jeg på skolen og være flink pike. Ha en fin søndag! Klem fra Ingrid.

Anonym sa...

Koselige snøbilder! Hadde vi berre hatt snø her óg, så hadde eg nok ikkje lengta etter sommer :)

Herlig babyjakke du har strikka. Heldig liten baby!

Kræsja fingeren då eg skulle rydde i bagasjerommet. Vart litt for ivrig, trur eg.. ;) Den gror vel sammen igjen (til slutt).. hehe..

Ha ei fin veke (skal ta meg sammen og sende deg ei lengre melding på Ravelry ein dag)!