lørdag 10. januar 2009

Det er da liv her!


Det er fortsatt liv i meg, det har bare ikke vært så fristende med så mye surfing i det siste. Formen er veldig opp og ned, veldig sliten, så da har sofaen vært prioritert den siste tia. Får håpe jeg er blitt bedre igjen nå, den forkjølelsen satt bedre enn jeg trodde gitt =)

På den tida jeg ikke har oppdatert bloggen har det da likevel skjedd ett og annet her! Pakkene har ramla inn, og her kommer noe av det:


Først masse juleduppedingser som skal brukes på julepynt som skal selges og gis bort etterhvert.


Her er de to siste juletrærne allerede i bruk:


På ebay kjøpte jeg også en håndtein og ull, den har kommet i hus, men er dog ikke prøvd ut enda. Godt det fulgte med litt sånn ull som ikke var gjort no særlig med, tror jeg trenger å øve litt =)


Men så fort jeg blir flinkere skal jeg bruke denne:

Det har ikke bare kommet inn pakker her, jeg har også blitt ferdig med litt forskjellig. For eksempel begynte jeg på denne Hello Kittybamsen for en halv evighet siden, men ble så lei av den at den ble liggende. Fikk tatt meg sammen og gjort den ferdig, og søt ble den da!


Har også laga noen luer. Først ut er en Turn a square i Peruvian Highlandwool fra 123knit. Kjapp og enkel sak som ble så fin så! Tihi
Så en lue i Topp't'tå som jeg fikk til jul av Pernille. Den brune saken skal være en Pacman for de som ikke ser det *fnis*
Til slutt en lue i Noro Kureyon. Garnet kom i posten i romjula, og det måtte jo prøves ut. Jeg kan ikke si det er en favoritt egentlig... Fargene er jo fine, men det var så ujevnt og sånn at det spørs om det blir noe mer av dette med tanke på prisen... Det vil tiden vise =)

Og til slutt et sett med babytøy jeg har strikka på bestilling. Alt er strikka i lyseblå Silja.
Det var alt for denne gang, nå er det snart middag i heimen!

5 kommentarer:

pernille sa...

flott at du er tilbake med posting =) Jeg liker luene dine veldig godt synes de blir alltid kjempe flotte =)

mona sa...

Kjekt å "se" deg igjen. Her var det mye fint, flotte luer. Jeg er også litt usikker på det NORO-garnet, bortsett fra fargene er det ikke noe særlig. Men luen ble jo flott da!

Bittami sa...

God morgen!
Du lager mye fint, ja:-) Kikker av og til innom, flott blogg:-)
Ha en fin søndag!

Ruth sa...

Eg er enig med deg ang. NORO-garnet, har prøvd det ein gong, men det er nok ikkje noko eg kjem til å kjøpe med det fyrste nei. Eg strikka eit par pulsvottar, og eg har brukt dei eindel men likevel.. Lua di var jo fin da! Hello Kitty-bamsen vart jo kjempesøt da! =)

Nutte sa...

Jeg synes den lua i NORO var kjempefin :) Men jeg vet ingenting om åssen den er å ha på da.. har du noe oppskrift på den forresten? :)