søndag 26. april 2009

Babytøydilla =)

Det begynner å bli en stund siden jeg oppdaterte sist, så nå kommer det et laaangt innlegg (igjen) Jeg skjønner ikke hvorfor jeg samler opp så mye, det er jo igrunn ikke noe tiltak å blogge!
Vel vel, først ut er påskestrikketøyet mitt! Jeg var i den lokale garnbutikken min hvor jeg skulle kjøpe garn og mønster til en bolero (skal ta bilder av den å etterhvert!) og på disken lå en modell av denne bodyen! Den var bare helt herlig, så jeg måtte bare ha garn og mønster jeg også! Den ble helt ferdig først for noen dager siden, damping er kjedelig og trykknapper hadde jeg visst ikke =) Denne er strikket i str 3-6 mnd. Synes det er en grei størrelse å strikke, den aller minste kan fort bli litt liten og varer gjerne ikke så lenge. Greit at den passer en stund når man har lagt en del arbeid i det!


Mønster: Dale Baby, hefte nr. 208
Garn: Baby Ull fra Dale, litt under ett nøste av hver farge
Pinner: 2,5 mm.

Et lite nærbilde av knappene. De er litt bling bling =) Synes de var så søte!Neste prosjekt har blitt strikket ferdig i steiksol på verandaen i går =) Ironisk nok sitter jeg med ull mellom hendene og tenker på kaldere tider når det endelig har blitt varmt og godt her i landet! Men denne så jeg at ei på Ravelry hadde strikka og falt helt for, så jeg har herma litt der da=) Denne er strikka i str. 5-8 mnd og er tiltenkt ei lita snuppe som er i den alderen til høsten!


Mønster: Dale Baby, hefte nr. 197
Garn: Dale Baby Ull, litt over 100 gram
Pinner: 2,5 mm.

Et nærbilde av knapper her også! Synes de var så søte og gjorde den akkurat rosa nok for min smak =)


Så til noen gamle kunster =) Har laga mye makrame i min tid, og får skikkelig dilla med ujevne mellomrom! For et par-tre uker siden fikk jeg bestilling på det blå, og da var dilla igang igjen. Fikk også bestilling på det med oransje perler litt seinere =)Og det slutter ikke der kan du tro! Jeg var så godt i gang at jeg laget fem stykker til, og det blir nok flere. Disse har jeg planer om å selge etterhvert.

En annen dille som har kommet over meg igjen den siste tida er å strikke kopptuer. Bare idag har jeg strikka to og holder på med en tredje =)

Garn: Mor Aase bomull og Mandarin Petit, dobbel tråd
Pinner: 5 mm. og 4,5 mm.
Til slutt idag har jeg to luer å vise fram. Man må jo forberede seg på julemesser og diverse som kommer utover høsten! I tillegg har jeg fått slanka av litt av garnlageret med disse luene da!

Mønster: Eget
Garn: Peruvian Highland Wool fra 123knit, dobbel tråd
Heklenål: 8 mm.
Det var alt for denne gang! Idag har jeg også vært ute og gått en tur over Ypsilon bru og litt rundt i området der i Drammen. Det var første gang siden februar i fjor, utrolig deilig å kunne gjøre litt hverdagslige ting som å gå tur igjen!
Ønsker alle som er innom en fin uke som kommer!

15 kommentarer:

hobbyvenn sa...

Så produktiv du har vært. Babytøyet er jo bare helt herlig... Luene dine var også flotte, og kopptuene og smykkene var tøffe.

AnnetteK sa...

Så masse flott du har laget.
Du har ikke tilfeldigvis link til en side hvor man kan lære makrame?

Kjekt å høre at du har vært ute og gått tur :)

Stor klem til deg

Marianne G sa...

Så mye flott du har laget. De luene var knallfine. Er det noen sjanse for at det kommer en oppskrift? hint-hint.

Ønsker deg en kreativ uke

KRØLLEMIKKEL sa...

Her var det mye fint. Makrame er pop, så det er bare å produsere! HA en god uke!

Beyla sa...

awwwwwwwwwwwwww!! NYDELIG liten body!!
Og lekre armbånd. de gav meg skikkelig sommerfølelse!

Sommertid sa...

Ja du sitter ute å strikker du også...sola skinner og vi sitter med strikking...veel..merker at det går tregere med prosjektene her nå...annet som er mer givende og spennende ute..
Flotte makramè ting du har laget...er så lenge siden jeg gjort sånne at jeg er redd jeg har glemt teknikken..
Ha en topppers uke :)

mimouna sa...

Oj så mye du hadde laget da. Likte babybodyen, den er jo nesten for fin til å ha klær utenpå. Og så deilig å sitte ute i solveggen med strikkertøyet.

Marten sa...

Den bodyen, var helt herlig! Drev litt med makrame da jeg var mindre, men har helt glemt hvordan man gjør det. Men det så morsomt ut, så jeg må vel se om jeg kan lære det igjen:)

Anonym sa...

Å så fine babysaker!

Anonym sa...

Den bodyen er jo berre supersøt! Kjenner at det rykker litt i strikkepinnane berre ved å sjå på den.. Likte babyjakka veldig godt óg (kanskje eg må stad å sjå etter Daleoppskrifter på butikken?)

Makramé er kult! Men det skal noko til å finne tid til alt innimellom segling, fjellturar og ikkje minst strikkinga.. ;)

mono sa...

Babytøyet du har laget er jo helt til å spise opp!! =)
Helt nydelig!! =)

frøken ij sa...

Skikkelig flott body du har strikket. Og fargerike smykker :)

Skautrollet sa...

Så mye fint du lager. Også så mye!! Babyjakka var kjempesøt. En kollega får sitt første barn til høsten. Kanskje det hadde vært noe for henne :)

Strikkelilja sa...

Lekkert babytøy må jeg si! Artig med Fana-body, jeg er en stor Fanakofte-tilhenger! Og smykke dine er til å komme i sommerstemning av!

missnymo sa...

Fine macrame smykker :) jeg holder på å lære meg å lage hamp smykker/armbånd - veldig gøy da!