onsdag 6. mai 2009

Barndomsminner!

Det har vært veldig fint vær her idag, med unntak av en liten regnskyll midt på dagen, og her i kveld tok jeg meg en liten tur i skogen. Når jeg går i skogen, bare helt i kanten mot hagen, så må jeg ha gummistøvler. Jeg er nemlig VELDIG redd for hoggorm =) Også blir jeg i godt humør av å se på gummistøvlene mine da *fnis*

Det ble ikke noen langtur, bare en liten runde for å se på gamle barndomsminner. Først ut er bekken til meg og ei venninne =) Her plumpa vi uti hver eneste vår på jakt etter blomster og andre fine ting =) Det er ikke så mye vann i bekken da, den var større før...

Videre er drømmehytta som skulle bygges da vi var små, den er nå bare noen få planker igjen i trærne, men den er nå der da!!! Det vi fikk opp har hvertfall holdt seg i 15 år eller hva det er =)

Denne steinrøysa har vi også lekt masse i. Jeg er oppvokst i ei gate der vi var mange på samme alder, og hadde dermed alltid noen å leke med! Her var det ikke heeeelt lov å leke, men akk så gøy! Nå er imidlertid hele røysa flata ut og skal etterhvert bli en vei...=( Den skulle vært der for 20 år siden da, så det tar vel litt tid og andre prosjekter som må være ferdig før det kommer noen vei da... Vi krysser fingrene!

Det begynner å bli veldig grønt og fint i skogen nå, stakkars søsteren min er jo så allergisk. Jeg har heldigvis sluppet unna det!

Det lønte seg jammen meg med gummistøvler, de var litt gjørmete da jeg kom hjem igjen gitt =)
For de som har vært innom bloggen her jevnlig, så er blomster et kjent tema =) Først ut er hvitveisen. Den har stått såpass lenge nå igrunn at den sikkert snart visner. Jeg rakk nå i hvertfall å ta bilde av den da!

Denne blomsten har jeg tatt bilde av før også, her har den ikke sprunget helt ut da. Likevel ssynes jeg den er så kul med all pelsen sin!

Jeg har fått gjort litt håndarbeid også da! Dette sjalet ble ferdig for snart en uke siden og er gitt bort til en veldig koselig dame jeg har jobbet sammen med før!

Så et lite bilde av kanten. Jeg hekla på 6 staver i hvert "hull" sånn at kanten ble litt tyngre og dermed ikke kryper så mye mot midten.

Mønster: Felisis englemaskekurs
Garn: Kitten Mohair
Heklenål: 3,5

Nå er det dags for litt mer hekling. Må vel få til hvertfall en lapp til teppet mitt, da mangler jeg bare 31 stykker! Det går framover=)

Ha en fin fin kveld!

8 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Herlig sjal! Jeg simpelthen digger felisis englemaskekurs=D

Strikkelilja sa...

Fint sjal! Jeg har også laget mange slike, men jeg er så utålmodig at løkkene mine fort blir litt lenger... Fin løsning på kantene!

Anonym sa...

Å så koseleg å få vere med deg på tur! Blomster med pels kan vi like ;)

Englemaskesjalet er skikkeleg flott, nydeleg farge! :D

TM sa...

Så koslie bardomsminne-bilder! Jeg hadde også en bekk og plumpe i.. :P
Hælie gummistøvler, og nydelig sjal!
Ü

mono sa...

Så koselig å få være med deg på en liten mimre-tur, da! =)

Nydelig sjal du har heklet - og nydelige blomster-bilder! Håper du er fornøyd med macro-objektivet?
Gjør en fin dag! ;-)

Anonym sa...

Barndomsminner er koselig :-) Har prikk like støvler, de er freshe! Vakkert sjal :-)

Skautrollet sa...

Mange koselige bilder og barndomsminner. Nydelig sjal. det var lurt med heklekanten. Har litt dilla på englemasker selv om dagen.

Vikingen sa...

Jeg blir også i godt humør av å se de
høye, flotte gummistøvlene dine.
De er høye, men har de alltid vært høye nok?
Ikke plumpa uti grøft, myr eller bekk som var
dypere enn den gav inntrykk av ;-)
Ser dette er fra 2009, så da er sikkert disse
bytta ut med noen nye flotte, kanskje glossy!?
Nyt naturen, skogen og myra,
støvlene er der for å bistå og pynte deg!!!
;-)