lørdag 9. mai 2009

Kort og godt =)

Jeg er medlem av Hobbyklubben, og for en tid siden fikk jeg boka en kreativ hilsen i posten. Der er det mange fine kort, og denne uka fant jeg fram boka igjen. Kortet jeg har laget skal gis i konfirmasjon, men det passer jo igrunn godt til bryllup også.
Sånn ser det ut foran:

Og sånn ser det ut inni:
Idag var jeg på Panduro og shoppa litt mer kortting, litt mer hemp til makrame, og disse øreringene, dvs jeg kjøpte bare selve pynten da. Det andre hadde jeg selv og har satt de sammen. Synes de ble veldig søte og enkle, og kommer nok til å bruke de masse! Jeg har egentlig ikke likt sånne "dingleøredobber" så masse, men nå synes jeg det går helt greit =)

Til slutt kommer det enda flere kopptuer. Blir visst ikke lei jeg... Hehe, nå er det snart slutt på bomullslageret mitt, hvertfall det som egner seg til kluter, så da får vi se om det blir flere etter det =)
Ønsker alle som er innom en fortsatt god lørdagskveld!

4 kommentarer:

malla-b sa...

Kjekt å sjå at det ikkje berre er eg som har dilla på kjøkkenklutar for tida

Ninian sa...

Takk vennen!! Du er da virkelig dødsflink til "din greie" du også! ;)

Ingrid sa...

Så utrolig koselig med barndomsminneposten under her. Jeg tenkte på mini-deg og mini-Pernille mens jeg leste. Nydelig kort du har laget også! Bare 3 uker igjen til jeg kommer hjem - je :)

Klem Ingrid!

Ruth sa...

Så nydelig det kortet ble. Jeg blir så imponert over sånt. Jeg skulle så gjerne være litt flink, jeg også. Men jeg får det ikke til.

Og jeg vet jo at du lager de lekreste ting. Jeg bruker maskemarkørene jeg fikk av deg stadig vekk og kan tanke meg at ørepynt laget av deg må bli lekkert.

Ha en super uke.