søndag 14. juni 2009

Bærums Verk

Det har vært supert vær idag, og etter å ha besøkt bestemor og bestefar dro vi innom Bærums Verk, et sted jeg har hatt lyst til å dra til lenge. Det har bare ikke blitt noe av tidligere, ikke før idag =) For de som ikke har vært der er dette ei koselig gate med forskjellige butikker og utstillinger der man finner mye fint! Det er ikke noen kjedebutikker, dette er ikke ting man finner overalt. Selvsagt, noe finnes jo sikkert andre steder, men det er ikke som å gå inn på et kjøpesenter hvertfall!
Tenkte dere kunne se noen bilder, de får tale for seg =)


Her er dagens fangst. Jeg glemte jo selvsagt å ta bilde av butikken da... ble bare litt for ivrig da jeg så den, tihi =)

Til slutt ei ferdig lue også. Begynte på fredag og ferdig idag. Mønsteret er eget. Det trenger litt finpuss ser jeg, så kanskje jeg legger det ut etterhvert også.

Mønster: Eget
Garn: Alfa fra Sandnes, to nøster
Pinner: 6 mm.

Det var alt for nå. Nå venter jeg bare på at mammas hjemmelagde pizza skal komme ut av ovnen! Nam nam!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Elska denne hua! Den var stilig :)
Venter i spenning og krysserut fingrene får at mønster kjem etter kvart :)

Anonym sa...

krysser fingrene for at mønsteret kjem ut etter kvart var det det skulle stå :)

MirreVirre sa...

Skal se om ikke jeg får til det. Må bare få til en litt finere avslutning på toppen først. Er ikke helt fornøyd med den =)

Ruth sa...

Bærum Verk er et sted jeg alltid har hatt lyst til å besøke også, men av en eller annen merkelig grunn har jeg aldri kommet meg dit. Helt snodig i grunnen. Så da var det jo ihvertfall koselig åfå se bilder derfra. (Neste gang jeg er i de trakter MÅ jeg virkelig se å pelle meg avgårde).

Stilig lue. Du er dyktig til å strikke, det er du virkelig.

Ha en fin uke.

Velkommen til min kreative verden sa...

Oj, så fine bilder du har. Jeg følger med. Fint navn på bloggen din: )

Malan sa...

De har de samme hendene på orkanger, iallefall veldig like. Så ut som et veldig koz sted Miriam=) Og ekstra med søte besteforeldre! Håper på pakke i dag!!

Karoline sa...

Bærums Verk er SÅ koselig! Og sjokoladebutikken der ...mums! altså - den er farlig å gå inn i! ;)