fredag 19. juni 2009

Litt småtteri

Det begynner å bli noen dager siden forrige innlegg, men i det siste har det ikke vært noe å blogge om egentlig. Det som har blitt ferdig er hemmeligheter, så de kan jo ikke vises fram. Det er ganske åpenbart hvem det er til, og da blir jo overraskelsen litt ødelagt =)

Jeg har fått bestilling på et par pulsvarmere, og i går strikka jeg de. De er fra et Dalehefte med tilbehør. De var utrolig enkle og kjappe å strikke! Det er et og annet jeg ville fiksa litt på mønsteret, men disse er strikka akkurat, eller hvertfall nesten sånn som det står i mønsteret. Kom på at jeg ikke hekla over sånn som det stod, men venta til jeg hadde sydd den sammen sånn at jeg fikk heklekanten rett i forhold til resten. Jeg er pinlig nøyaktig av og til merker jeg. Det kan jo ikke være helt sunt. Det heter seg at disse teppeknytterne i Asia legger inn en feil i teppene sine med vilje, så hvorfor kan ikke jeg gjøre det da? Men likevel må jeg si at jeg HAR blitt hvertfall bittelitt flinkere til å overse feil som bare jeg finner da =)

Men over til pulsvarmerene igjen, her er de:

Mønster: Fra Dalehefte 206-03
Garn: Cotton fra Stoff og Stil, dobbel tråd
Pinner: 4,5 mm.
Heklenål: 3,5 mm.

Jeg har også lekt litt med perler igjen! Det ga egentlig litt mersmak, så det spørs om ikke jeg må luske inn på ebay for å se hva jeg finner av metallperler igjen, tihi.

Mamma hadde sett et liknende armbånd på en eller annen butikk, men det skulle de ha 400 kr for, og da tenkte vi med våre lure hoder at dette må man jo kunne få til billigere! Og det ble det jo, det ble jo nesten gratis det siden jeg hadde alt jeg trengte fra før =)

Til slutt vil jeg vise fram noe som kom fra USA for noen dager siden. Jeg lovte jo tross alt i et tidligere innlegg å vise de fram. Jeg har fått dilla på å hekle penge-/sminke-/ alt-mulig-punger og de blir svært så søte med et strykemerke på! Det skal også sies at jeg har kjøpt hele 11 til idag, det kom på totalt 199 kr med frakt. Det er ikke ille når man tenker på hva de skal ha for ett merke på strikke- eller sybutikker!
Skulle du ha lyst til å se på de du også, kan du finne de hos lois7701. Snill med portoen er hun også, det koster bare 12 kr for å få sendt de fra USA. Det er andre boller enn norske priser det!
Nå er det på tur inn på ebay igjen, jeg trenger mer metallperleting.

Ha en finfin helg!

7 kommentarer:

Sommertid sa...

Syns du har gjort en kjempefin jobb her jeg...og ja..vi er nok alle litt perfeksjonister...men hva så ??
bare det ikke tar helt overhånd.
Å lage noe selv er morsomt..og 400 for et armbånd m dingledangle..næ..mye finere det du har laget...helt sikkert.
Ha en fin helg :)

Annepålandet sa...

Armbåndet ditt ble superfint!!! Og pulsvarmerne også. Skal se om jeg finner det heftet - det må jo bli finfine julegaver.

Så bra at du skriver hvor tøymerkene er kjøpt. Nyttig for andre som også har lyst på. Ikke bare er de billigere enn i Norge, men de er jo finere også!

Ruth sa...

Armbådet ble jo knallfint. Og jeg falt litt for de pulsvarmerne der. Lekre var de.

Ha en riktig flott helg.

Synnøve Olava sa...

Hei!
Armbåndet er utrolig flott..., mye,mye finere en det meste av det man får kjøpt... :O)

Likte veldig godt pulsvarmerne dine også, fint med den heklede kanten...

Ebay..., litt skummelt..., det kan fort bli veldig dyrt... lol(men veldig spennende også...)

Frk.Badegakk sa...

Det så ut som skikkelig deilige pulsvanter!=D Flink er du! Og det er lov å være pirkete, bare man ikke blir manisk vettu;)

KRØLLEMIKKEL sa...

Masse fint du har laget!

Line Kristine sa...

Kjenner meg igjen i det å være pinlig nøyaktig og finne "feil" som ingen andre ser på det jeg har strikket... Flere ganger har jeg funnet ut at perfeksjonister egentlig ikke burde lage noe. Men jeg fortsetter med strikkinga osv. likevel, jeg! Og prøver å bli litt mindre pirkete... ;)