mandag 8. juni 2009

Enda et babysett

Dette settet fikk jeg bestilling på for lenge siden, men først nå er det ferdig da. Ikke er babyen født enda heller da, så jeg har jo hatt tid på meg! Har strikka mange av disse settene nå! Er ikke helt sikker på antallet, men det begynner å bli nok =)

Mønster: Lue, Skjerf og sokker
Garn: Senja fra Gjestal
Pinner: 2,5 mm.

Så tenkte jeg å komme med et par tilståelser når det gjelder UFO-samlinga mi... Den har jammen vokst asså! Det var AnnetteK som satte meg på ideen etter at hun hadde gjort det samme. Nå er det ingen vei tilbake, her er det bare å fullføre noen før jeg starter på noe nytt...

Jeg begynner øverst til venstre:

1. Fiddleheads mittens. Var godt i gang, men så kom det noe annet spennende for meg...
2. 9 to 5 socks. Det var veldig tynt garn og pinner... Også var de pittelitt kjedelige å strikke. Men jeg skal få de ferdig asså, for de er jo til meg selv!
3. En grønn hemmelighet som skal gis i gave =)
4. Ei kopptue i Cotton fra Stoff og Stil. Den er jo egentlig kjapp å gjøre ferdig da...
5. Lappeteppet mitt. Det er et langtidsprosjekt og er jo egentlig mye større enn de lappene som ligger der da!
6. Bølgeteppe som jeg har begynt på for et par uker siden. Jeg fikk så lyst og har masse garn til det, så det er sånn når jeg føler for det. Det er litt varmt å holde på med nå da...
7. Babytøy... Det var egentlig litt hemmelig det også, men så ble det ikke det likevel...=)
8. Sokker igjen, Marlene av Cookie A. Fikk så lyst og hadde garn =)
9. Tøfler som er en bestilling.
10. Eva's shawl nr 3... var godt i gang, men ble litt lei når omgangene begynte å bli så lange...
11. Gull Wings socks... Trenger jeg si mer enn at jeg har litt dilla på sokker nå? *fnis*

Det var hele rekka... Må få ferdig noen av de snart asså... Kurven min er jo smekkfull av UFOer... Greit å legge de ut her da, for da blir det et visst press på å få de ferdig =)

3 kommentarer:

AnnetteK sa...

Hehehe...
Så kjekt å se at det er flere som har mange prosjekter.
Gleder meg til å se noen av de ferdige.

Ingrid sa...

Hei Mirr! Mye fint som vanlig på bloggen :) Ikke hatt tid til å se på en stund, men nå er jeg jo hjemme igjen. Trygt plassert på Lindex på dagtid, og lyst til å se deg en kveld snart! Send en melding om og når du har lyst til å finne på noe!

Puss Ingrid :)

Anonym sa...

Jeg syns egentlig det var en beskjeden samling av UFO'er, såpass må det jo nesten være når man driver med strikking ;-) Jeg har også en Marlene-UFO, jeg syns mønsteret er så tungvindt, så jeg blir liksom aldri ferdig med dem (eller sannheten er vel at jeg bare lar dem ligge uten å strikke på dem....)