torsdag 4. juni 2009

Sokker!

Jeg har fått bestilling på et par sokker, men da jeg skulle begynne på de fant jeg ut at pinnene stod i en uferdig sokk... Jeg kunne jo ikke bare ta den ut og putte i noe annet, neida, jeg gjorde den ferdig =) Så rota jeg litt rundt i håndarbeidskurven, og der var det jammen meg en singelsokk til... Spørs om ikke jeg må få strikka den andre der også. Det er bare det at jeg har funnet så mange andre mønstre jeg vil strikke!!!

Vel, her er grunnen til at jeg måtte strikke den forrige sokken så fort ferdig. Jeg fikk nemlig bestilling på et par sokker lik et par jeg har strikka tidligere.

Mønster: Lace Rib Fixation Socks
Garn: Rauma fagstrikk
Pinner: 3,25 mm.

Da jeg var ferdig med de måtte jeg strikke den neste sokken i det andre paret også! Så jeg begynte i går og ble ferdig idag. Hadde tenkt å beholde disse selv, men de oransje sokkene var jo også tiltenkt meg, og jeg har jo ikke akkurat få par sokker nå, så jeg får se hva som skjer med de =)
Mønster: Duckies
Garn: ON-line Supersocke 6-fach
Pinner: 3,25 mm.

Så over til noe annet enn sokker da. Jeg har jo b-vitaminmangel, og tar derfor sprøyter med jevne mellomrom. Da er det greit å ha en litt festlig mappe å ha de i da!

Mønster: Eget
Garn: Bomullsport
Heklenål: 3 mm.

Satte på et strykemerke og sydde i glidelås. Ble veldig fornøyd med den! Nå er planen å lage en tilsvarende i grønn til å ha smykker og sånn i når jeg er på reise som krever pakking =)

Til slutt er det noen kort jeg har laga. Har fått litt dilla på det igjen også =)

Da vil jeg ønske alle som er innom en fortsatt fin uke, nå skal jeg strikke mer sokker =)

7 kommentarer:

Malan sa...

Fantastisk fint altså Miriam! Helt nydelig! Jeg bruker ikke annet en pungen din når jeg er ute å reiser;) Bare så du vet det hehe. Kommer det noen superkule oppdateringer snart da?;)

AnnetteK sa...

Så flotte sokker du har strikket.
Jeg strikker også sokker om dagen i 1r/1vr og det går treeeegt.

Ruth sa...

Så fine sokkar du har strikka! Og den mappa di var jo veldig fin da!

Annepålandet sa...

Sokker kan man aldri få for mange av - særlig nå som det er 8 graders sommervarme... Likte mappa veldig godt - har tenkt lenge å lage en sånn, men har foreløpig ikke kommet så langt. Veldig praktisk da!
Du er så utrolig produktiv!

Silje sa...

kan du legge ut oppskrift på den hekla "pungen" ? :)

MirreVirre sa...

Skal se om ikke jeg får lagt ut en oppskrift etterhvert. Det er egentlig veldig enkelt da =)

Tusen takk for koselige kommentarer!!!

Skautrollet sa...

Så mye flotte sokker. Kjempesmart liten mappeting. Tror jeg må lage noen sånne. Fine som gaver, da....