mandag 20. juli 2009

Sommerproduksjonen

Jeg har da fått gjort en del i ferien! Og jeg har mer på pinnene som kommer så fort det er ferdig =) Først ut idag er en body som jeg har laga på bestilling. Jeg strikka en først i bomull etter Fanamønsteret, men den ble for stor... så da ble det mye tenking og regning og telling før jeg kom fram til denne! Jeg må innrømme at jeg er ganske så stolt av verket, det er helt og nesten holdent mitt eget design. Jeg må jo innrømme at jeg ikke har funnet på selburosa! I en body som denne blir jo ikke babyen annet enn skikkelig norsk! *fnis*

Mønster: Eget - mulig jeg skriver det ut etterhvert
Garn: Viking Pure Milk (fantastisk deilig og mykt!)
Pinner: 2,5 mm.
Størrelse: 0-2 mnd.

Et par bilder til av herligheten:Neste prosjekt var bilstrikking på turen oppover. I Strømstad kjøpte jeg dette garnet noen dager før vi dro, og jeg er som tidligere nevnt fullstendig forelska! Det er så godt og mykt og deilig å strikke med. Jammen godt at 200 gram til er på vei fra Usa i posten =)

Mønster: Monkey av Cookie A.
Garn: regia Silk Color
Pinner: 2,5 mm.
Størrelse: 39-41

Jeg har strikka mer sokker å jeg =) Har fullstendig dilla, og har to par til på pinnene. Disse har bestemor bestilt seg, så nå er de klar for avlevering =) Her har jeg brukt Arwettagarnet, også det utrolig delig og mykt, har tenkt å bestille mer så fort de tekniske feilene er fiksa!

Mønster: Polly Jean av MJ Kim
Garn: Arwetta fra 123knit
Pinner: 2,5 mm.
Størrelse: 37

Jeg finner så mye sokkemønstre jeg har lyst til å strikke at jeg blir helt gal jeg! Døgnet har rett og slett ikke nok timer lengre... men jeg strikker jevnt om trutt, og jammen blir det en del par.
Nå er det tilbake til strikkinga for å begynne på sokk nr to på et av de påbegynte parene!

6 kommentarer:

malla-b sa...

du verden så mykje du har strikka i ferien

Sommertid sa...

Ja det skal man si..produktiv som bare det !
og for en flott body..sjølkompa..kjempefin ble den.
og sokker..skulle ønske du kunne lært meg litt der...tør ikke prøve igjen jeg nemlig..for forrige gang endte med masse hull i hælen..men det er maaange år sia da..så ting kan jo forandre seg ( håper jeg )
Ha en topp uke videre :)

Fidus sa...

Bodyen er kjempefin! Morsomt å se alt det flotte du har lagd. Her går det i et labert tempo, med sofaen som min beste venn. Men, litt strikking blir det jo.

Annepålandet sa...

Så fin body!! Ja, fine sokker også da!

MirreVirre sa...

Tusen takk for koselige kommentarer!!!

marit sa...

Å søren! Enda flere sokkemønstre! Tror jeg har 100 mønstre printa ut, og fremdeles er det alltid noe nyt å finne!
Bodyen var jo kjempesøt, og sokkene er bare flotte! Kjekt også med litt garnanmeldelser.