fredag 28. august 2009

Nytt sjal!

Jeg har jo strikka et Swallotailsjal for ikke så lenge siden, på bestilling. Det ble imidlertid litt lite når hun ønska seg et stort godt sjal, så da var det bare å ta fatt på tykkere garn og pinner! Dette ble nok stort nok tenker jeg!

Et nærbilde av spissen:

Mønster: Swallowtail Shawl av Evelyn Clark
Garn: Rubin fra Sparkjøp
Pinner: 6 mm.

Den siste uka har vi hatt storopprydding på roteloftet vårt, og da dukka det opp masse gamle minner! Noen man blir helt flau av å tenke tilbake på, andre med latter og atter andre med nesten litt vemod. Plutselig ønsker man et lite øyeblikk at man er liten og bekymringsløs =)
Dette var noe av det jeg fikk tatt bilde av. Jeg vet ikke om det er flere som husker sånne dokker som man "vrenger" så de ser ut som en muffins? Den andre dyttes bare nedi og ser ut som et syltetøyglass. Jeg har innbilt meg at det var flere, men det var vel bare i drømme det da!

En annen ting jeg fant var denne fine nåla. Den husker jeg dessverre ikke hvor kommer fra, men den ser ganske gammel ut. Lurer på om jeg har den etter en av oldemødrene mine. Den har nå fått komme ned på rommet mitt i smykkeskrinet =)

Loftet vårt har nå blitt veldig ryddig og fint, og mye blir sendt på loppis og forskjellig! Det er litt forfriskende med sånne storryddinger av og til, greit å bli kvitt ting man ikke har brukt på 10 år!

1 kommentar:

Ruth sa...

Så fint sjal du har strikka! Det er veldig greit å ta ei storopprydding ein gong iblant. Slike dokker som du har der har eg nok aldri sett før!