torsdag 20. august 2009

Godteri???

Ikke akkurat, men de ser jammen meg ut som det =) Tidligere i sommer var jeg på Lierdagene, av alle ting, og på en søt interiør- og gavebutikk fant jeg disse perlene. De har ligget litt glemt en stund (ikke så rart med tanke på at jeg fant de nederst i håndarbeidskurven da jeg rydda, tihi) men nå har jeg fått brukt en del av de! Det til høyre er mitt mens det andre skal gis bort =)

I stedet for å spise de fine perlene over her, så kan man drikke en god kopp te! Jeg har hatt litt hetta en stund for te pga at det har vært brukt som behandling av kroppen min, men nå begynner det å bli godt igjen! Jeg kjøpte denne teen da jeg var på Øramartnan i ferien hos bestemor og bestefar, og den smaker kjempegodt! Jeg falt nok mest for det at den skulle gi energi, men så lukter den også helt fantastisk og smaker kjempegodt! Faktisk er den nesten bedre kald, noe som passer meg utmerket fordi jeg er så varm at en kopp te ikke er det beste =)

Ellers har jeg vært litt flink idag! Jeg har hengt opp noen bilder som har vært planlaggt veldig lenge, men som pga sykdom har blitt liggende. Eller, dvs rammene har blitt liggende og bildene har blitt på pc'en! Jeg hadde egentlig planer om å ta noen andre bilder i sommer, men man kan jo ikke alltid sette sin lit til at blomstene ser like bra ut som året før, så da ble det til at jeg brukte noen jeg hadde fra før. Det er jo ikke verre enn å bytte de ut når man finner noen finere da! Disse henger nå over senga mi på rommet. Jeg har ganske lite rom, så det er ikke så mye veggplass igjen der når skap, bokhylle, annen hyll og døra står åpen, så nå har jeg bytta ut det som var der før =) Det er for så vidt plass til flere slike bilder der om jeg skulle få lyst også, jeg synes det er litt fint med mange bilder sammen hvertfall!

Jeg strikker jevnt og trutt også, men med mange prosjekter på en gang tar det litt tid før det blir noe ferdig =) Noe er ferdig, men det skal bli en gave, så blogginnlegget må nok vente litt der! For de som er ekstremt nysgjerrige kan man gå inn på Ravelry da =)

2 kommentarer:

Malan sa...

Kan man få se de smykkene på eller??=) Jeg fikk ganske lyst på te nå, og jeg liker det IKKE. Det er mest på varmen, men ble veldig nysgjerrig nå;) Du tar bilder ennå altså? Du er bare så flink til alt! Rekker ikke å blogge om alt du gjør vettu;)

Malan sa...

Må sees, må sees! Tenkte jeg skulle betale forrige bestilling i morgen;) Lat i kveld sjø hehe