tirsdag 18. august 2009

Milo...

...Men ikke ullvaskemiddelet =) Har hatt lyst til å strikke denne vesten lenge, den er jo bare så søt og enkel. Veldig greit for sånne små med vest også, det blir jo ikke så varmt som genser! Jeg brukte egen flette (er så godt i gang med den siden den er på en kjole jeg strikker). brukte halvannen dag tenker jeg, iregna elendig form =)
Jeg strikka med tykkere garn enn det står i oppskrifta, så jeg strikka str 6 mnd, og den endte opp på ca 18-24 mnd. Fargen er egentlig helt dyp lilla, dagslyset hadde bare ikke lyst til å vise den fram!

Mønster: Milo (Ravelry)
Garn: DROPS Paris
Pinner: 4 mm.
Størrelse: Ca. 18-24 mnd.

Videre har postmannen vært veldig snill med meg =) Han har kommet med litt pakker igjen! Jeg har fått litt dilla på sjal, så da hadde jeg veldig lyst på denne boka. Den er kjøpt hos Kaleidoscope Yarns. Veldig god service og god pris!

Også har jeg kjøpt meg mer deilig mykt sokkegarn! Dette skal bli julegaver etterhvert hadde jeg tenkt! Det blå garnet er egentlig mer petrolfarga enn vanlig blått da...

Det var alt for nå, det er vel på tide å pusse tenner og komme i gang selv om man er syk... man føler seg hverfall litt bedre da!

9 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Åhhh, den vesten var kejmpeflott...
Det ble så fint med en enkel flette sånn på siden av forstykket.

Har lyst til å strikke meg noen flere sjal jeg også..., så ut til å være mange bra i den boken..

Har aldri strikket noe i Arwette, men har planer om å bestille fra knit123. Er du fornøyd med det garnet?

Ønsker deg en strålende dag!

Ruth sa...

Jeg har hørt mye bra om Arwetta jeg også. Må ta en titt, tror jeg.

Vesten ble jo nydelig. Lekker med den ene fletten. Jeg begynner virkelig å lure på om jeg burde ønske meg barnebarn, jeg har lyst til å strikke søtt og smått jeg også.

Frk.Badegakk sa...

Du har den gulfargen i arwetta! Åh! Jeg digger den! Samme som på sokkene jeg holder på med<3
Milo ble dødsskjønn da!!!! Flink du har vært til tross for laber form!

mono sa...

Supersøt Milo!! =)

God bedring! =)

Jorunn's hobby sa...

Den vesten er fin da...
The bookdepository har også en mengde flotte bøker til bra pris. Det ligger en link i margen på bloggen min under "nettsteder". Jeg bestiller mye derfra. Massevis av bøker om hekling, strikking, toving og mye annet!
Leit at du er syk da, ønsker deg god bedring.... Her i huset vet vi "alt" om det å være syk. Vi er tre som har hatt kreft....
En stor klem til deg!

Om meg: sa...

Nydelig vest!!

Fidus sa...

Så flott vest! Jeg strikker stadig til mine barn, men bruken er det visst så som så med... Og dette sykegreiene, usj- bort med seg! Selv om jeg hadde en finform kveld igår og det lover bedre idag... Krysser fingrene og håper!

MK sa...

Herre min neeeeesten så man får lyst på småfolk når man ser den vesten! Når er kjolen ferdig?=)

frøken ij sa...

Så søt vest du har strikket :)