onsdag 12. august 2009

Fine ting!

For et par uker siden var jeg inne på Etsy for å se om det var noe fint håndfarget sokkegarn der, og det kom vel ikke som noen stor overraskelse at det selvfølgelig er det? Denne hespa kjøpte jeg av knittindiva for 20 dollar pluss frakt! Den er bare helt utrolig herlig myk og deilig og skal bli til gode myke julegavesokker=)


Idag fikk jeg pakke fra England, en hel haug med KoolAid som jeg har bestilt =) Jeg prøvde meg med kirsebær fra hagen for å farge garn, men det ble så mislykka at det ikke kom innom bloggen en gang! Haha
Nå vil jeg prøve igjen og se om dette går bedre, gleder meg!

Har gått en tur rundt i hagen idag og sett på "avlingene". Det skal sies at ikke mye vokser så veldig villig her i gården, vi har ca 10 cm jord før det er fjell, fjell og fjell rundt huset! Men likevel, dette er resultatet av solbærbusken vi planta tidligere i sommer, så det er jo ikke sååå dårlig da =) De smakte kjempegodt forresten!

Jeg har også laga et kort til ei venninne som nettopp har fått ei lita jente! Gleder meg stort til de tar turen i denne retninga!


Også til slutt må jeg vise fram en kul ting jeg fikk av ei venninne! Denne vindmølleblomsten ble montert og satt ut med en gang! Blir i så godt humør av å se på den!

Nå er det tilbake til strikking og kos. Snart blir det mammas hjemmelagde pizza også, nam nam! Tor ruller over her med hammeren sin, det kan vel lønne seg å slå av pc'en!

8 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Hei!
Det garnet så veldig mykt og deilig ut..., det blir nok noen deilige sokker... :O)

Ha en fin kveld!

Monicas sa...

flott garn...har også vært på garn kjøp i dag...men du verden så flotte sokker, og sjal du på innleggene under..det sjalet har jeg sååå lyst å lage...vakkert var det

Pillen sa...

Det garnet var virkelig flott! Men snart klarer du helt sikkert farge like bra selv.

Stilig og oppfinnsomt kort også!

Jorunn's hobby sa...

Fint garn du har kjøpt!
Artige slike vindmøller. De var veldig populære her i fjor, da hadde alle slike på verandaene sine...

sol sa...

Etsy er farlig, det er jo så mye fint der!
Vi har heller ikke mye jord i hagen, men solbærene vokser fint likevel.
Ha en fin helg!

Malan sa...

Hei vennen! Har du hatt en produktiv sommer? Vindmølleblomsteren var så søt! Hvordan var treffet? Hvordan er formen, klar for høsten? Har ennå ei uke igjen jeg, det er så godt! Vi kom til Trondheim i dag og Christian starter onsdag. Dørskiltet kom opp med en gang=) Lykke til med garnfargingen! Stor Klem

Skautrollet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Skautrollet sa...

Mange fine sokker du har laget i det siste :) Nydelig garn til flere flott sokker.....