mandag 10. august 2009

Mer sokker!

Det tyter sokker ut overalt i huset her snart =) Men jeg har flere på pinnene og koser meg med det! Disse har jeg juksedesigna selv, dvs, jeg fant et mønster på pulsvarmere for lenge siden som jeg skulle strikke, men synes de ble vel store. Fant igjen mønsteret for litt siden og kom i gang! Synes mønsteret egna seg veldig godt til sokker!
Garnet var også helt utrolig deilig! Det strikker jeg gjerne av igjen!

Mønster: Omgjort versjon av Spooky Cabled Armwarmers
Garn: Austermann Step med Aloe Vera og Jojoba
Pinner: 2,5
Størrelse: ca 37-38

Et nærbilde av mønsteret:

Jeg har også strikka sjal! Noe annet enn sokker joooo =) Har hatt lyst til å strikke Swallowtail lenge og har endelig fått gjort det! Eneste var at det var ønske om et stort og godt sjal... Det ble visst ikke dette da... Så nå er jeg igang med sjal nr 2 i tykkere garn og pinner. Dette blir veldig stort da, så det bør holde =)

Mønster: Swallowtail Shawl av Evelyn Clark
Garn: Senja fra Gjestal
Pinner: 4 mm.

Et nærbilde:
Jeg har også fått bestilling på et strikkepinneetui av Baddie. Dette er beregna på kun tynne pinner, så det har flere og mindre rom =)

Det var alt for nå! Jeg har begynt på et annet stort prosjekt også, nemlig en utrolig fiiiin kjole! Om du ble VELDIG nysgjerrig nå kan du ta turen innom Ravelry her. Min blir i cerise Lucca Tweed. Er foreløpig veldig fornøyd!

Jeg har også veid opp garnlageret mitt idag, og jeg har "gått opp" ca 300 gram... Det var litt strek i regninga asså! =)

5 kommentarer:

Jorunn's hobby sa...

Det var et nydelig sjal du har strikket. Fine sokker også!

Baddie sa...

Strikkepinnemappa ser kjempefin ut! Gleder meg til den dukker opp i posten.

Sjalet var kjempefint, likte godt at det var hvit.

Ruth sa...

Både sokkane og sjalet du har strikka var kjempefint!!

MirreVirre sa...

Tusen takk for koselige kommentarer!
Baddie: Pinnemappa ble sendt i dag, så du får den nok i mårra!

Felisi sa...

Der var det Austermannsokker hos deg også ja. Jeg er enig i det du sa om fargene, det er ikke så fint med de dottene... Men flotte sokker likevel altså! ;)
Og nydelig sjal også.