torsdag 22. oktober 2009

Luer og votter

Jeg har garn, masse garn! Litt for mye egentlig, eller, jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke det til... og med et lite rom er det faktisk litt begrensa hvor mye man kan ha stua vekk overalt! Så jeg har gått igjennom det nå, og en stappfull bærepose med diverse rester og garn jeg ikke vil ha selger jeg for 200 kr inkludert porto! Det er nok nærmere 2 kilo med stort og smått! Gi meg et pip om du ønsker det! Så fant jeg fram garn jeg har lyst til å bruke. Ei venninne har to helskjønne barn, så litt garn går til prosjekter til de! Først ut er det lue og votter til ei lita frøken! Ble veldig fornøyd med det! Det er bare det at det slanker så innmari lite... *sukk* men noe går jo vekk da, om det er aldri så få grammene det er snakk om =)

Mønster: Fra Nøstebarnboka
Garn: New Zealand Lammeuld kjøpt på 123knit dobbel tråd pluss en rest silja til blomstene
Pinner: Lue: 2,5 og 3 mm Votter 3,5 mm
Størrelse: Ca 6-9 mnd.

Så må jo storebror også få! Han har nettopp fått vite at han ikke tåler ull rett mot huden, så da må man jo tenke litt mer! Men ull, det får han, men han får også fora den med jersey, eller t-skjortestoff om du vil. Dette har jeg ikke prøvd før, men noe så kjekt a gitt! Fort gikk det også! Brukte vel ikke mer enn en halvtime på å få i fôr, det må jo være overkommelig! Så vi får se om han liker lua! Jeg synes den ble veldig god! Jeg la bare den ferdigstrikka lua over dobbelt stoff og tegna og klipte rundt og sydde sammen. Veldig kjekt!

Sånn ser altså lua ut på innsida. God og myk i tillegg til at det virker litt vindstoppende vil jeg tro!
Mønster: Fra Nøstebarnboka
Garn: Peruvian Highland Wool fra 123knit
Pinner: 4,5 mm og 4,5 mm heklenål
Størrelse: Ca 2-4 år tenker jeg.

Det var alt for nå! Jeg holder på med diverse prosjekter som ikke er så veldig mye julegaver egentlig, for jeg har bare en igjen!!! Det er deilig det!
Ønsker alle sammen en finfin dag jeg!

7 kommentarer:

Camilla L sa...

Skal du virkelig bare ha 200 kr?? Inkludert porto? Ser for meg at det må koste masse å sende 2 kg garn, da får du jo ingenting for garnet?

MirreVirre sa...

Det er bare fordi jeg vil kvitte meg med det, så da selger jeg det superbillig! =) Det er stort sett bare rester og noen hele nøster

Linda sa...

Strikker du på bestilling? Jeg har en venninne som hadde lyst på noe hjemmestrikka til tvillingene sine (9 md gamle), men all min strikkekapasitet går med til å lage ting til gutten min..

Veldig søte luer forresten!

Synnøve Olava sa...

Hei!
Så søte luer..., så smart å fore luen til han som ikke tåler ull... :O)

Jammen selger du garn superbillig! Jeg har nok garn så det holder, skulle vel prøvd meg på litt garnslanking jeg også... :O)

Ha en fin kveld!

Tinemor sa...

Veldi nydelig sett med lue og votter! Kjempelurt å fore lue! Det hørtes ikke vanskelig ut en gang. :)

Monstermønster sa...

Lur måte å fore lua på! Synes den så deilig ut.

lenaelisa sa...

det var en lettvint og smart måte å fore lua på.. Jenta mi synes det klør litt når ulla kommer rett på panne og kinn, så dette skal jeg prøve.. :)