onsdag 23. desember 2009

Julegave til meg selv!

Jeg har fått verdens fineste garn i posten idag! Tenk at det kom i tide før jul da! Mamma og pappa måtte pent vente med siste handlerunde, for jeg MÅTTE på posten! Og der lå den og ventet på meg. Jeg er så glad! Nå kan jula bare komme tenk! =)

Her er hespene mine. Likte begge to veldig godt. Det var bare tilfeldigheter som gjorde at jeg fikk tak i de, for jeg er jo ingen morgenfugl, så det pleier å være utsolgt når jeg kommer meg på nettet. Men ikke denne gangen, det var disse to som var igjen!Jeg pleier ikke å legge ut så mye bilder av folk i bloggen, men denne gangen måtte jeg bare, for her er vi samlet til førjulskos! Et lite knippe av de aller beste! For de som måtte lure så er jeg helt til venstre =)

Jeg vil med dette ønske alle en riktig god jul! jeg kommer nok tilbake allerede i romjula, da er det på tide å vise fram alt som er laget i gaver =)

GOD JUL!

3 kommentarer:

Ruth sa...

Jeg har enda ikke fått prøvd det garnet og jeg tror jeg har gitt opp. ;) Men det skal bli spennende åse hva du strikker av det. Jeg har et par kasjmir/ull-hesper som ligner veldig i fargene og jeg vet ikke helt hva det skal bli.

Så pen du er! koselig å få se bilder og sette ansikt på folk en aldri har møtt, men syns en kjenner litt.

Ha en riktig God Jul du også. Juleklem fra meg.

gunknitter sa...

Nå har jeg vaska gølvet..... måtte berre sette meg ned litt og titte innom bloggen min. Og der hadde du vore, MirreVirre og lagt igjen en koooooselig kommentar ! Tusen takk, det var veldig kjekt !

Heldiggrisen med det nydelige garnet... Er sterk tilhenger av å gi julegaver til seg sjølv ! Hehe

I romjula skal eg besøke bloggen di n igjen ! På gjensyn og ha ei riktig God Jul !

Koselig bilde og søte jenter !

Baddie sa...

Utrolig lekkert garn! Gleder meg til å se hva du tryller ut av disse to hespene. Selv har jeg ikke forsøkt å få tak i garnet enda, synes det er litt mye stress. Ønsker deg og dine en fin jul!