søndag 20. desember 2009

Søte mennesker!

Jeg fikk pakke i posten i går, og jeg ble så glad! Den var fra Beyla, og oppi den lå det et helt nydelig garn! Det er godt og mykt, cashmere, silke og zobel (?). Snakk om å være søt da!!! Også var det bilde av fine Rummel også, sjarmøren selv! Bare se så fint garnet er! Og det skal visst brukes til egostrikking tihi!

Mamman min er også veldig søt, så da ble det til at hun fikk en tidlig julegave. Den kunne forsåvidt blitt for sein også, det kommer jo veldig an på sokkehumøret! Men sokker ble det, og de er en versjon med flettene fra Lina-lua. Liker de flettene veldig godt, så de måtte jeg bare strikke på sokker. Og sokkene er selvsagt lilla, det er mammas yndlingsfarge!

Mønster: Eget med utgangspunkt i Lina-lua.
Garn: Arwetta Classic
Pinner: 2,75
Størrelse: 36

Så har jeg drevet litt mer garnslanking. Det går dog ikke så fort med prosjekter som dette da, som bare krever ett nøste... men men, synes den var så søt. Fant den på Ravelry, men siden mønsteret stod i et blad og ikke kunne lastes ned har jeg laget mitt eget. Fant et bilde av en lapp og kopierte den sånn nesten =)

Mønster: Eget
Garn: Baby Bomullsport
Heklenæl: 2 mm

Så har jeg fått fint smykke i posten. Det er kjøpt på Etsy, et skummelt sted =) Det er jo så mye fint der!
Og til slutt har vi bakt pepperkaker da! Disse er fylt med drops før de blir stekt, så det smelter i ovnen og setter seg fast. Ble ikke sånn veldig fint, men koselig for det! Nå har de fått snor så de kan henges på juletreet. Vi har også laga andre pepperkaker også, og pynta med nonstop og melis.
Nå skal det strikkes mer sokker, har fått litt dilla igjen!
Ha en finfin kommende uke, måtte den bli fylt med kos og hygge!

3 kommentarer:

Ruth sa...

Den kula var kjempelekker. Har du stivet den? Det må da bli utrolig lekkert som lampeskjerm. Sokkene var jo bare nydelige de også. Du er utrolig dyktig, det er du virkelig.

Kasjmir og sobel? Den var ikke snau. Det høres nesten kongelig ut. Skal bli spennende å se hva du får til av det.

De pepperkakene var spennende også. Jeg har en uhorvelig haug med sånne drops liggende. Jeg lurer på om jeg får tid til å bake litt? (Nå blir jeg nesten stressa her)

Ha en super uke og fantastisk jul.

Anonym sa...

Hei søte Miriam! Har aldri kommentert bloggen din, men er og ser flere ganger i uka!!

Du er kjempe flink!!! Det er som å vandre på etsy dette, for der har jeg også gått bananas i hele høst! Bra priser og med dårlig kurs i tillegg er det jo bare å slå seg løs!

Og den kula, den vil jeg gjerne bestille flere av, om du kunne tenke deg å lage flere da?

Det var så koselig å få sett deg en stakket stund på søndag, og barna mine er jo så glad i deg!

Da sees vi i romjula søta!!!

Gode klemmer fra - 19 kuldegrader!!! i vakre Vinje:)

HildeP. sa...

Hei på deg!
Tuuusen takk for premien jeg fikk i posten!! alt var kjempeflott, både garn og stryke/ pyntemerker, veldig hyggelig overraskelse og førjulsgave! : ))

Så mye lekkert du har laget! Sokkene var nydelige, både fargen og mønsteret. Kula var dekorativ og lekker, og pepperkakene så yummi ut! : )

Kos deg med de siste førjulsdagen, og igjen, takk for flott premie! : ))

- Hilde