fredag 5. mars 2010

Garnslanking igjen!

Jeg synes jeg har vært veldig flink i det siste til å bruke opp garn jeg har! I går ble det dog kjøpt inn garn, men kun fordi jeg fikk en bestilling jeg ikke hadde garn til... og det er jo lov!
Vel, over til det som er ferdig! Først et par tøfler som jeg begynte på før vi reiste til Gran Canaria, men som har måttet vente på ledig vaskemaskin for å bli tova.

Mønster: Mine Ballerinatøfler
Garn: Fritidsgarn
Heklenål: 6 mm
Størrelse: 37-38

Så ble det jammen meg enda en Divinelue... Skulle jo vente litt... Men var så inni denne slankinga da, så da måtte jeg bare. Hadde akkurat ikke nok til kanten, men synes det ble ganske fint med kant og blomst i annen farge jeg da!

Mønster: Divine Hat
Garn: Silja og Arwetta
Heklenål: 5 og 4,5 mm
Størrelse: Barn

Så har jeg strikka enda ei lue. Denne gangen en baggy lue som Turvid har designa. Enkel og rask sak å strikke. Veldig fin for slanking!

Mønster: Slouched Tuva Hat
Garn: Peruvian Highland Wool
Pinner: 4,5 mm
Størrelse: Dame

Så ble jeg veldig inspirert av Frk.Badegakk, som har fått dilla på vesker! Jeg tenkte at jeg heller ville lage en toalettmappe/sminkepung av mønsteret, som du finner HER. Ble veldig fornøyd med å bruke mønsteret sånn, så den kan det fort bli flere av! Den er 20 cm bred/lang eller kall det hva du vil i toppen =)

Sydde også en liten lomme nedi. Ikke at det er plass til så mye i den akkurat da... Men men!

8 kommentarer:

lise sa...

Det var veldig fin slanking. Den lille veske er kjempefin, søt og feminin.

Magiske pinnar sa...

Så mykje fint! Fekk veldig lyst på både tøfler og veske. :-)

Frk.Badegakk sa...

Åååååå! Den ble kjempesøt!!!!

Elins Strikkeri sa...

Så flink du er med "slankinga"! Superfine tøfler, fekk lyst til å lage slike. fine luer og veske har du og laga! Ha ein fin laurdag:=)

frøken ij sa...

Det gjorde seg med den kontrastfargen på lua, ja. Likte forresten den andre lua også. Og jeg var nettopp innom Badegakken og kikket på veskene hennes, jaggu var det ikke en søt liten pung/veske her inne også. Kjenner det kribler litt i syfingrene... men ikke nok til at det blir noe sying tror jeg.. hehe

fotoblekka sa...

Utrolig flotte luer! Veska var utrolig søt, og ikke minst praktisk. Kanskje jeg skal prøve meg på ei slik når jeg får lært meg å sy!

Jorunn's hobby sa...

Den hvite lua med lilla blomst var kjempelekker!
Virkelig mye fint du har laget siden sist jeg var innom.

Stine nabo sa...

Er den hvite divinelua med blomst til salgs? Vil ha den!!!