torsdag 4. mars 2010

Gjesteopptreden

Ekornene har jo dukket opp her i bloggen tidligere, men idag tenkte jeg de skulle få et eget innlegg. Det har nemlig begynt å bli litt action bak huset her =)
For et par uker siden var det to ekorn som gikk rundt her og spiste, og vi tenkte at det var en hann og en hunn... Vel, det viste seg å være feil, for ikke mange dagene etterpå ble begge disse ekornene helt på styr og vi så ganske fort hva det var. Det var et tredje ekorn, og dette var mye mindre og rødere enn de to andre. Dette var så visst en hunn! Du skulle bare sett de to hannene hvordan de oppførte seg der de spankulerte på greinene og viste seg fram og slang rundt med halen. Det er ganske festlig å se hvordan ikke bare menneskemenn gjør seg til, men også ekorn.
Idag var det action igjen med dette trekantdramaet, og hunnen på bildet under satt og ante fred og ingen fare da det dukka opp en hann og jaget henne. Det skal jammen ikke være lett å være dame du!
Her har hannen tatt over matfatet og madammen lusker lengre bak i skogen i håp om å få det tilbake. De er bare utrolig elegante!

Hvem er det som står og knipser bilder tro???

Her har begge hannene dukket opp og ser lengselsfullt innover i skogen der hunnen går rundt og venter =)
Er de ikke søte?


3 kommentarer:

Fibber`n i Farta sa...

Så utrolig søte! Jeg elsker ekorn! Takk for at du delte dette med oss lesere =)

Hege sa...

Så søte! Skulle ønske vi hadde slike her :)

¤MK¤ sa...

De er så utrolig skjønne! Bra bilder=) Har noen sånne naboer her i Innherredsveien også, men lengen siden jeg har sett de nå=( Hvordan går det med deg? Klem!t