søndag 20. juli 2008

Et teppe til...

Jeg holder jo som kjent på med Framed Flower Blanket, men her for et par dager fikk jeg spørsmål om å gjøre ferdig et teppe. Det skal ha totalt 200 lapper, men 135 av de var allerede laget, så jeg trenger "bare" å lage 65 stykker =)
Jeg har hatt lyst til å lage sånn resteteppe, så jeg er i full gang. Har hekla 17 lapper til nå. Er så greit foran tv'en og rundt omkring!
Her er lappene jeg fikk levert, lagt opp i hauger på 10 og 10.
Og her er lappene lagt utover. Blir et stort og godt teppe det her!


Ellers er det ikke sååå mye på gang om dagen. Lufta har lissom gått litt ut av meg igjen. Jeg kom inn på Ergoterapi på HiO, så hvis formen merkbart blir bedre de neste par ukene skal man ikke se bort fra at jeg begynner. Men om formen er som nå tror jeg at det beste er å komme skikkelig til hektene igjen og jobbe det kommende året. Vi får se hva tiden viser!

Skjørtet begynner å bli ferdig snart, dvs jeg har bare det siste mønsterfeltet igjen! Tror det blir veldig fint! Holder også på med ei Claudialue til som jeg fikk bestilling på. Noe blir det da å pusle med om dagene!

3 kommentarer:

malla-b sa...

Nydeleg teppe du hheld på å lage. Farmora mi hadde eit slikt teppe.

hjartesmil sa...

ååå, så nydeleg. eg skulle ønska eg kunne hekla. eg skal hekla slike teppe til borna mine.

Anonym sa...

Oj, no rykker det i heklekroken her.. hehe... Får abstinenser kvar gong eg ser eit hekleteppe, men har strengt tatt meir enn nok tepper! ;)

Det blir skikkelig lekkert!! Ordentlige restetepper er i grunn finast :)