onsdag 16. juli 2008

Garn, garn, garn!

Ferien ble kortere enn planlagt, og jeg er hjemme igjen. Været var ikke allverdens i syd-Sverige og Nord-Tyskland, så vi tok like godt turen hjem igjen. Mamma og søstern min reiser en uke til syden, mens jeg og pappa blir hjemme. Han ville styre i hagen og jeg ville ikke ha for mye varme. Den ene dagen i knallsol på Öland var mer enn nok for kroppen min! På veien hjem fra Karlskrona var vi en natt i Göteborg, og på Ravelry fant jeg jo oversikt over diverse garnbutikker! Den ene var jeg innom, Broderi och garn, og jeg endte da opp med litt derfra! Jeg har ikke prøvd Opalgarnet før, så det måtte jeg ha, og Fabel ble med meg. To nøster Viva fra Marks og Kattens, og mønster på en kjempesøt babyjakke og garn til den.I bilen har jeg fått strikka litt mer, opp gjennom Østfold i kø ble Claudia hat ferdig. Strikka den litt lengre enn mønsteret sa, så den ble litt mer posete. Likte det veldig godt, og ei venninne har bestilt en også =)


Da jeg kom hjem fra ferie var bøkene jeg hadde bestilt fra Capris kommet. Jeg har bladd gjennom og funnet flere ting jeg har lyst til å lage!


Idag har jeg brukt opp de to bomullsnøstene på Ballband kluter. Disse skal være en gave.Det var oppdateringen for idag, nå er det tilbake til skjørtestrikking. Er snart ferdig med andre mønsterdel og jeg er veldig fornøyd! Det er deilig å være hjemme igjen, godt å pusle rundt. Jeg er en ganske hjemmekjær person gitt. Men det er vel ikke så rart når man ikke er helt frisk enda da. Skal avgårde igjen seinere og det gleder jeg meg til!

Ha en fin kveld!

1 kommentar:

si-do sa...

Flott avkastning av ferien dette :) Skal jobbe litt over ei uke til så er det min tur å ha litt ferie. Du får ha fortsatt god bedring, kos deg med resten av sommeren. Klem :)