søndag 23. november 2008

Helene Harefrøken

Denne oppskrifta fant jeg på Ravelry i går, og etter en tur i garnlageret, så fant jeg ett nøste Mor Aase Bomull. Det sto ikke noe i oppskrifta om hvor mye garn man måtte ha, eller hvor stor den ble, så jeg var litt spent på om det var nok. Det var det heldigvis, det ble til og med litt igjen. Harepusen er vel rundt 15 cm høy, og veldig søt!!!
Mønster finner du her.

Her er den sett fra siden. Øynene er barnesikre, og siden de er kjøpt i USA så skal det vel stemme. Jeg hadde hvertfall ikke turt å selge noe jeg kunne risikere å bli saksøkt for =)
Øynene kan du få kjøpt her.


Denne harepusen kan bli en slager blant små barn og babyer. Det er jo ganske lett å få tak i den og flere ting å putte i munnen =)
Ellers har det vært en rolig helg. Jeg trodde formen var kommet seg litt, og tok vel dermed litt mye i. Det må man betale for kjenner jeg. Ikke særlig ålreit å være kvalm og sliten! Eneste man kan gjøre er å ta det med ro da, så får vi se om legen har noe mer spennende å si på tirsdag...
En annen ting som sliter på en stakkars kropp, er all spenninga de norske skiløperne lager! Men det ble norsk 1. plass hos både dame og herre! Ikke dårlig det asså!
Ha en fin søndag!

9 kommentarer:

malla-b sa...

Kjempefin harepus du har laga her. Fint at du la lenker til oppskrifta. Har alt lasta den ned.

frøken ij sa...

den ble da ordentlig søt :)

mono sa...

Nydelig liten harefrøken! =)

Ta vare på deg selv! =)

hobbyvenn sa...

Å så søt harepus du har laget. Og de nydelige heklestjernene dine må bli en perfekt julepynt.

lise sa...

Den ble supersøt!

Ingrid sa...

Nyyyydelig!

pernille sa...

kjempe kjempe kjempe søt harefrøken =)
bloggen din er skikkelig fin...liker å lese den =)

Skautrollet sa...

Denne harefrøkna var virkelig søt. Ha en fin helg.

Anonym sa...

Så nydelig harepus! Fikk lyst å lage en selv, men er ikke veldig dreven på hekling, så tror kanskje det blir vel vanskelig med engelsk oppskrift... Men tror jeg må prøve meg... Hvor tykt er bomullsgarnet du brukte her? (Har aldri hørt om Mor Åse garn før, hvor kjøpr du evt det?) Og hvilken str pinne brukte du?