søndag 5. april 2009

Snøugler?

Jeg har gått og sikla på denne genseren en lang stund! Egentlig tenkte jeg å ha den som påskestrikketøy, men det ble for fristende der det lå i en pose og venta på påskeferien! Det tok ikke så mange dagene, så var den ferdig gitt! Men nå har jeg jo heller en påskegenser! Jeg har vært og kjøpt nytt strikketøy som skal med på påskeferie da, så ingen fare =)

Mønster: Owls
Garn: Sandnes Alfa, 450 gram ca
Knapper fra Stoff og Stil, 32 stk
Pinner: 6mm og 6,5 mm.

Så over til et par sokker mamma fikk til bursdagen sin. Har strikka disse flere ganger, men synes de er så morsomme, og mønsteret er enkelt å følge med på!

Mønster: Duckies (ravelry)
Garn: On-line
Pinner: 3,25 mm.

En venn av meg synes den forrige lua med tekst jeg laga var så kul, så her er en annen en. Det står avalaker på den, som er hans, hva skal man kalle det, kallenavn vel... han er en racer på grafisk design, så en tur innom www.avalaker.net er å anbefale!

Mønster: Eget
Garn: Peruvian Highland wool fra 123knit
Pinner: 5,5 mm.

Så et par prosjekter for å få brukt opp litt garn da! En lue og et pannebånd! De er hekla i Drops Ice, og jeg tror ikke jeg kommer til å bruke det garnet noe særlig mer. Det blir veldig tykt og tungt. Greit å ha prøvd det da =)


Nå er det på tide å nyte det fine været litt!
Ha en fin fin søndag og en god påske!

19 kommentarer:

Skautrollet sa...

Mange flotte ting du har laget. Genseren var jo kjempelekker. God påske, du finner sikkert noe annet å strikke på, tenker jeg.....

malla-b sa...

Så mykje fint du har laga . Ha ei kjempefin påske.

Baddie sa...

Kjempelekker genser! Den står på todolista mi, og ettersom jeg ser den ene etter den andre utgaven av den så rykker den høyere opp på lista. Uglegenseren er jo helt perfekt når man sitter i solveggen i påsken (er jo nydelig vær her vi bor akkurat nå). God påske!

mona sa...

Her var det mye fint!Snøuglene ble flotte. :o)

Tinemor sa...

Kjempefin genser!! Du strikker veldig pent! Og stilie luer! Ü

mono sa...

Supersøte snøugler! =)

Og mye annet fint som vanlig!
God påske!

Ruth sa...

Kjempefin genser!! God påske! :-)

Annepålandet sa...

Du er så produktiv, man må bare bli imponert! Uglegenser har jeg også lagd - eller jeg lagde vest, men samme uglene. Og jeg er så fornøyd med den! Deilig å ha på!
God påske!

Toril sa...

Den genseren ble kjempeflott!!!
Jeg skal lage denne i påska :-)

Ha ei fin påske!

Magaki sa...

Uglegenseren er bare flott! Jeg skal til å strikke uglene på min nå :)

Ha en riktig fin påske!

Ingrid sa...

Se der ja, var uglegenseren på også! SÅ fin! God tur oppover :) Klem i :)

Mammadragen sa...

ailldeles rålekker uglegenser, hvor har du mønsteret i fra?
ønsker deg en riktig glad påsk!

Sommertid sa...

oj..den ble skikkelig stilig jo :)
Bra du har funnet deg mer å strikke/gjøre på da...for det er jo kjekt med litt å gjøre utpå kvellinga.
God påske til deg :)

Eilen sa...

Uglemønsteret har jeg likt lenge, men har ikke kommet meg så langt at jeg har prøvd det, men det er jo når jeg ser slike resultater at jeg tenker at det snart er på tida! Hvor har du skaffet oppskriften?? Så du har bodd på Klepp? Er du rogalending som har forvirret deg til Drammen, eller omvendt? Og katter anbefales på det sterkeste, en av dem ligger her og holder meg med salskap nå. Man er iallefall aldri ensom:)

Felisi sa...

Her var det mye fint, uglegenseren er jo bare lekkker! Og nå fikk jeg skrevet ut oppskriften også, takk for linken.
Ha en flott påske!

frøken ij sa...

Synes uglegenseren er så kul! Kunne tenkt meg en slik selv :) Mye annet fint du har lagd også. Jeg er inne i en veldig rolig periode.. Strikker nesten ingenting, men regner med at det tar seg oppigjen :) Ha en fin uke!

Frk.Badegakk sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!! Uglegenseren ble sinnsykt lekker!!!!! Jeg vil også ha!!! Kjempeflink har du vært! Den ble veldig delikat i hvitt. Men jeg tror ikke jeg tør å strikke meg det. Kommer sikkert til å grise på den før dagen er omme...=P

wims sa...

Her var det mye fint. Uglegenseren ble knallfin i hvit. Kommer garanter tilbake og titter:-)

frøken ij sa...

Forresten - hvor varmt er det med genser i alfa? Vet at det er veldig individuelt, men er så usikker på hvilket garn jeg skulle brukt på en slik genser (eller jakke som jeg har lyst å lage i stede) Har en jakke i eskimo og den er ofte for varm, så alfa er kanskje litt samme greia?! *gruble*