søndag 28. juni 2009

En sommerdag!

Det er utrolig varmt her om dagene, igrunn nesten for varmt, men man skal vel ikke klage da! Dagene tilbringes i skyggen med å gjøre minst mulig! Når kvelden kommer og temperaturen begynner å bli levelig igjen er det tid for middag og i kveld ble det kortspill. En perfekt avslutning på dagen igrunn!
Jeg har da litt å vise fram, om enn ikke så mye håndarbeidsrelatert da. Jeg er ferdig med kopptuer for nå, har en til jeg ikke har tatt bilde av enda. Etter en kjapp titt på Ravelry har jeg nå strikka intet mindre enn 39 slike kopptuer... Galskap!!!
Her er et bilde av de som akkurat er ferdige:

Mønster: Grandmother's favourite dishcloth
Garn: Cotton fra Stoff og Stil, dobbel tråd
Pinner: 4,5

Neste bilde er fra desserten idag, dette var nemlig det som møtte oss under lokket på en Dream Yohurtis. Da kan man jo ikke annet enn å bli glad da! Jeg vet at bildet er feil vei og sånn, men blogger vil ikke la meg slette det en gang! Så dere får se litt til siden =)


Vi har en søt liten degusdame her i huset, hun begynner å bli gammel nå, snart 6 år! Det er varmt for sånne små krabater også, så å være med ut er veldig spennende! Her får hun smake på et umodent kirsebær, og det var bittelitt godt... hvor sunt det er er jo en helt annen sak.


Til slutt vil jeg vise fram ei ostekake mamma har laga. Hun er rett og slett rå på å pynte kaker synes jeg!

Da vil jeg ønske alle som er innom en god kommende uke! Den skal tilbringes rolig i varmen for min del!

6 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Hei! Fant bloggen din hos skautrollet! Den kaka var nydelig pyntet kan du hilse din mamma og si. Bestemor drillo ønsker en god og sval natt.

Fidus sa...

Det er virkelig flott vær om dagen! Vi har vært på badet, morsomt for både små og store! Deter grenser for hvora mange kjøkkenkluter man trenger- jeg strikket vel 15 i fjor sommer, og tror vi trenger en oppgradering av klutene nå. Men vi får se.

Mye annet fint du har kag også, søte heklesaker!

Og formen ellers?

Nutte sa...

Hei :) Etter å ha sett de koppetuene inne hos deg så måtte jeg prøve å lage en selv også,og jeg skjønner at du fikk litt dilla for det er en enkel men artig oppskrift synes jeg! kos deg videre i varmen :)

Synnøve Olava sa...

Hei!
39 kopptuer!!!! WOW..., det er litt av en produksjon! De er kjempeflotte også... :O)

Nydelig kake og et flott lite kjæledyr. Jeg liker sånne jeg! Har hatt rotter tidligere, selv om det begynner å bli noen år siden!

Ønsker deg en god sommer...

Sommertid sa...

Ser du strikker og strikker her..
Flott !
Ha en fin uke...i varmen..i skyggen.

Jorunn's hobby sa...

Ååå..., den ostekaken...
Mmmm...