onsdag 29. juli 2009

Diverse nytt

Det har gått noen dager siden det forrige håndarbeidsrelaterte innlegget i bloggen, men det har da blitt produsert likevel =) Jeg er så innmari inspirert av alle de som er med på 52ppIII (strikke et par sokker i uka i løpet av et år, for de som ikke er innvidde (= ) og strikker jevnt ot trutt på sokker. Det er jo så fantastisk mange fine mønstre der ute. Bunken med utskrevne mønster og bøker begynner å bli faretruende stor egentlig... Men på tross av at det finnes så mange fine mønstre har jeg nå strikka et par helt enkle sokker, gud så kjedelig det er! Jeg har nemlig falt mer for ensfarga sokker igjen, jeg synes rett og slett at det er vanskelig å finne mønstre som passer med stripete garn jeg... Det paret jeg har strikka her er jo ypperlig tv-strikk da, det skal det ha =)

Mønster: DROPS sokker med vrangbord
Garn: DROPS Fabel
Pinner: 2,5 mm.
Størrelse: ca 42

Jeg har også fått hekla en liten pung til. Den har vært hekla en lang stund, men det er rett og slett gørrkjedelig å sy i glidelåser. Jeg har faktisk festa glidelåser på flere med knappenåler og strøket på merker, men å sy de, det er pyton! Det tar jo ikke mer enn 10-15 minutter på hver, men likevel blir de liggende. Er rett og slett andre ting som frister mer =)

Mønster: Eget, finnes her
Garn: Bomullsport fra Gjestal
Heklenål: 3 mm.

Også kom det endelig mer garn i posten... Jeg har venta nesten tre uker på det, og det er på den tida at mitt dillemma med stripete garn har kommet... Men men, jeg skal nok alltids finne noe å bruke det til =)
Nå er jeg igang med enda et par sokker, ikke noe sjokk det. Jeg har også to single sokker som venter på en partner, men de får komme etterhvert. Liker å ha flere på gang for da strikker jeg ikke to like etter hverandre med mindre jeg er skikkelig gira =)

6 kommentarer:

Ruth sa...

Jeg drev å kjøpte sokkegarn til den store gullmedalje her, flott og dyrt og - stripete. Og så fant jeg også ut at det er egentlig ikke så lurt til sokker med mønsterstrikk. Jeg får vel gjøre som deg - strikke "kjedelige" sokker. Men de ble nå fine da, alikevel.

Ha en fin dag i morgen.

Beyla sa...

Men milde makter, det er så mye lekre sokker for tiden at jeg skulle (nesten) ønske jeg orket å tvinge meg selv til å lage to av samme ting! Jeg regner med du så at ingen av lappene var likens, mens mange av de andre i swap'en strikker den samme lappen en million ganger - jeg hadde dødd og drept noen i samme slengen ;) tålmodighet er ikke min greie, som du vet.. Imens bare tilber jeg sokkene til alle dere andre. Utenom over-kneet-strømpene jeg strikket i vinter (I Easy garn!!) tror jeg at jeg klarer å være sokklaus i lang tid ;)
Hvordan går det med deg i sommervarmen?? *klem*

Baddie sa...

Familien din kommer virkelig ikke til å fryse på beina til vinteren. Jeg var på skauen i går, og der bar rogna tungt (masse rognebær). Så da satser jeg på at det blir lite snø til vinteren. Beundrer sokkene du strikker. Jeg har fortsatt ikke knekt nøtten; hæl. Ønsker deg en fin "høstdag" i juli.

Jorunn's hobby sa...

Sokkene var fine, og den pungen var søt da!

hobbyvenn sa...

Helt enig med deg i at sokker med mønster er penest i ensfarget garn. Det er mye arbeid som legges ned i de fine mønstrene, og med flerfarget garn så spises det liksom opp i alle fargene. Mange flotte sokker og mye annet flott du har laget siden sist jeg var inne her. Du er jammen produktiv.. Fortsatt God sommer.

mimouna sa...

Fine sokker! Jaywalker, Broadripple, Sunday Swing Socks +++ er fine i slikt flerfarget garn, bare sjekk ut oppskriftene. :o)